Fotbal intern

Florin Talpan, desființat după ce a spus că ar vrea ca stadionul din Ghencea să fie numit după el: „E lovit de paranoia!”

08.05.2020 | 13:45
Florin Talpan desfiintat dupa ce a spus ca ar vrea ca stadionul din Ghencea sa fie numit dupa el E lovit de paranoia
ADVERTISEMENT

Planul conform căruia noul stadion din Ghencea va fi denumit după juristul Florin Talpan l-a enervat pe Mitică Dragomir, iar fostul seș al Ligii Profesioniste de Fotbal l-a atacat pe juristul CSA Steaua.

Mitică Dragomir l-a desființat pe Florin Talpan

Mitică Dragomir nu concepe ca noul stadion „Ghencea” să îi poarte numele lui Florin Talpan și a lansat un atac la adresa juristului, despre care spune că a fost „lovit de paranoia”.

ADVERTISEMENT

„Eu aveam o impresie bună despre el, dar ferească Dumnezeu, cand te apucă paranoia…asta ar fi trebuit. Este Talpan mai important decât Ienei? Să fi zis eu că am făcut sediul Ligii, să îi zică ‘Liga lui Mitică’, i-a zis așa oricum. De ce să nu îi spună ‘Marius Lăcătuș’?

Parerea mea este că știe toată lumea de el, de stadionul ‘Steaua’, așa ar trebui să se numească. Dacă vrea ca stadionul să fie numit după numele lui, înseamnă că e lovit de paranoia”, a mai spus Mitică Dragomir la TV Pro X.

ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir îi ține partea lui Ionuț Negoiță

Dumitru Dragomir a vorbit despre situația de la Dinamo și îi ia apărarea lui Ionuț Negoiță: „Acești oameni sunt de respectt pentru ceea ce fac, dar prelungesc agonia și nu e bine.

Oricine vine trebuie să aibă 5-6 milioane de euro în fiecare an pentru a ține Dinamo în prima ligă, dar trebuie să fie o firmă serioasă, dacă nu va avea soarta Rapidului, a Stelei…

ADVERTISEMENT

Negoiță atât a putut. Nu l-am înțeles la început, dar mi-am dat seama că are dreptate. De unde să dea mai mulți bani, să-i fure?”.

„Liga are destui bani, eu dacă aș fi fost din nou președinte aș fi rezolvat problema lui Dinamo, în primul rând. În al doilea rând, schimbam forma de desfășurare a campionatului, cu 16-18 echipe obligatoriu, să termine cu play-out-ul și play-off-ul.

ADVERTISEMENT

Nu există fotbalist nici de divizia B, nici de divizia A care să fi pierdut tonusul muscular. Mă uit la nepotul meu de 16 ani, care respectă tot ce i-a dat Mazilu la Rapid.

Și în casă faci exerciții, fotbalistul care nu a făcut antrenamente în perioada asta nu e fotbalist profesionist”, a mai spus Dumitru Dragomir.

ADVERTISEMENT