Sport

Florin Talpan, necruțător cu Gigi Becali: ”El trebuie să-și recunoască înfrângerea în fața mea”. Mesaj dur pentru Oprița

Juristul CSA Steaua, Florin Talpan, a fost necruțător cu toată lumea la finalul meciului dintre CSA Steaua și Rapid, de la Gigi Becali la Daniel Oprița.
02.11.2023 | 00:37
Florin Talpan necrutator cu Gigi Becali El trebuie sasi recunoasca infrangerea in fata mea Mesaj dur pentru Oprita
Florin Talpan, necruțător cu Gigi Becali: ”El trebuie să-și recunoască înfrângerea în fața mea”. Mesaj dur pentru Oprița. Foto: GSP.ro
ADVERTISEMENT

La ieșirea din stadionul Ghencea, Florin Talpan l-a atacat în primul rând pe președintele FRF Răzvan Burleanu, cel care ar trebui să retrogradeze pe FCSB în Liga a 5-a. Ulterior nu au scăpat de critici antrenorul celor de la CSA Steaua, Daniel Oprița, pentru că are salariul prea mare, dar nici Gigi Becali, pentru că nu se recunoaște învins.

Florin Talpan, necruțător cu Gigi Becali

”Un meci frumos, un rezultat de egalitate, eu cred că puteam să câștigăm dacă aveam mai multă determinare. O să încercăm să facem mai multe, o să mă implic mai mult, chiar dacă am niște supărări.

ADVERTISEMENT

Sper ca cei din minister să-mi dea drepturile. Am avut o perioadă foarte grea. Și ieri, și azi am avut dosare cu FCSB. Ieri, la Înalta Curte, dosar câștigat, dosar foarte greu”, a transmis Talpan.

Florin Talpan a anunțat, din nou, că nu se va da bătut prea ușor și că va continua să câștige toate bătăliile cu Gigi Becali și cu avocații FCSB, până la victoria finală. În acest sens, Talpan le-a reamintit fanilor că tocmai a reușit să câștige un nou proces important împotriva ”rivalilor” de la FCSB.

ADVERTISEMENT

”Azi, la Curtea de Apel, un nou dosar prin care FCSB vrea să ne distrugă, solicită decăderea din drepturi, să nu folosim mărcile. Avocatul FCSB-ului a avut o solicitare care nu e la locul ei, dar judecătorii au respins. Voi câștiga și acest dosar. Am câștigat marcă, nume, palmares. Această echipă este rodul muncii mele. M-am bătut foarte mult”, a răbufnit juristul echipei Armatei.

Mai mult, Talpan i-a cerut din nou, pe cale oficială, lui Răzvan Burleanu, să retrogradeze de urgență pe FCSB, pentru că echipa lui Gigi Becali ar beneficia ilegal de anumite ”avantaje de la UEFA” și de coeficient, lucru care nu este în regulă. Nu a scăpat de atacul dur nici antrenorul Daniel Oprița, care ar fi prea bine plătit pentru aceste vremuri.

ADVERTISEMENT

FCSB ar trebui retrogradată în Liga a 5-a

FCSB trebuie retrogradată în liga a cincea. Eu am făcut o solicitare la domnul Burleanu, el trebuie să respecte deciziile instanței și să comunice la UEFA. FCSB beneficiază de anumite avantaje de la UEFA și de acel coeficient, nu e ok. Domnul Oprița este plătit foarte bine, mii de euro, mii de euro!

Nu vreau să intru în polemică, dar e plătit cu mii de euro, e plătit mai bine decât unii antrenori din Liga 1. El trebuie să facă strategia, să aducă jucători, să promoveze de la Academie. Să avem jucători. El se plângea că nu avem jucători. El e plătit cu mii de euro, 7-8 mii de euro, poate mai mult. E plătit foarte bine”, a completat juristul CSA Steaua.

ADVERTISEMENT

În concluzie, Florin Talpan i-a transmis lui Daniel Oprița că trebuie să facă mai bine strategia echipei. Desigur, nu putea să fie omis patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, cel care a anunțat că și-a retras plângerea penală făcută împotriva lui Florin Talpan. Juristul CSA Steaua crede că Gigi Becali a procedat corect pentru că s-ar fi ”făcut de râs” prin demersul său.

”Să facă strategia, să aducă jucători și echipa să câștige. Meciul trebuia câștigat, a fost o echipă a Rapidului fără vedete. Gigi Becali și-a retras plângerea, nu avea niciun argument, se făcea de râs. El trebuie să-și recunoască înfrângerea în fața mea. De ce continuă să mintă? Cum să spui tu că ești Steaua?”, a spus Florin Talpan.

ADVERTISEMENT