Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Susțin public că FCSB trebuie retrogradată în liga a 5-a”. Scenariul care nu mai pare SF

Florin Talpan cere public ca FCSB să fie retrogradată în liga a 5-a. Scenariul nu mai pare SF după ultima decizia a Curții de Apel București privind palmaresul.
31.10.2023 | 14:09
Sustin public ca FCSB trebuie retrogradata in liga a 5a Scenariul care nu mai pare SF
Florin Talpan cere retrogradarea FCSB-ului în liga a 5-a. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

CSA Steaua continuă disputa pentru identitate și palmares cu FCSB, iar cel mai vocal este în continuare Florin Talpan. Juristul CSA Steaua a cerut în direct la FANATIK SUPERLIGA ca FCSB să fie retrogradată în liga a 5-a.

„Susțin public că FCSB trebuie retrogradată în liga a 5-a”. Scenariul care nu mai pare SF

Florin Talpan susține că decizia favorabilă primită de „militari” la ultimul termen de la Curtea de Apel București privind procesul palmaresului alimentează posibilitatea ca FCSB să fie retrogradată direct în liga a 5-a. Jean Pavel, fostul lider al galeriei Stelei, a cerut, de asemenea, retrogradarea echipei lui Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Totodată, Talpan a afirmat că există posibilitatea și ca CSA Steaua să-și recupereze banii de la FCSB pentru performanțele din competițiile UEFA. „(n.r. FCSB să retrogradeze) Da, există această posibilitate. Se poate întâmpla orice. În continuare, susțin public că FCSB trebuie să fie retrogradată în liga a 5-a.

(n.r. banii recuperați?) Vă dați seama că trebuie recuperați, oricum există dosarul acela pentru recuperarea prejudiciului și mă voi lupta. Eu cred că cei din MApN vor să mă îndepărteze pentru ca să se uite urmele. Eu știu foarte multe. 

ADVERTISEMENT

Având în vedere hotărârile pronunțate de către instanță și faptul că ei nu dețin palmaresul nici din 2003-2017, așa cum marea majoritate a presei dezinformează. Nu s-a scris pe nicăieri că perioada 2003-2017 aparține FCSB”, a declarat Florin Talpan, la FANATIK SUPERLIGA.

Florin Talpan a depus documentele la FRF pentru retrogradarea FCSB: „S-au trezit la facultate fără școală generală”

Florin Talpan a explicat că decizia de a retrograda FCSB îi aparține Federației Române de Fotbal. Juristul a făcut deja intervenții pentru retrogradarea FCSB, însă s-a lovit de indiferența oficialilor de la Casa Fotbalului.

ADVERTISEMENT

„Ei s-au trezit direct la facultate fără să mai urmeze școala generală. Ei s-au trezit direct la facultate. Cum e moda la noi cu politicienii. Prima funcție a lor este ministrul. (n.r. cine trebuie să retrogradeze FCSB?) Federația Română de Fotbal.

Eu deja intervențiile astea le-am făcut, numai că cei din club, nu știu cu cine vorbesc ei pe la Federație, dar le-a zis să nu țină cont de ce scrisori trimit eu. Fac ce vor. Eu am făcut demersurile la FRF.

ADVERTISEMENT

Domnul Burleanu a primit aceste notificări din partea mea, dar se face că nu le vede. Dacă va fi nevoie și după cum vor evolua lucrurile, eu mă gândesc la o acțiune prin care să cerem despăgubiri și pe FRF”, a mai spus Florin Talpan.

Florin Talpan, laude pentru Jean Pavel: „Am o relație foarte bună cu el”

„În primul rând, îi mulțumesc lui Jean Pavel, am o relație foarte bună cu el. Jean Pavel, deși a cochetat la un moment dat cu cei de la Peluza Sud, este de partea mea. Când a fost ziua clubului, el a venit și mi-a dat o cupă.

Chiar îl apreciez. Jean Pavel a făcut gestul ăsta, Armata Română ce a făcut pentru Talpan?”, au fost declarațiile lui Florin Talpan, în exclusivitate, la FANATIK SUPERLIGA.

HORIA IVANOVICI vă dă întâlnire în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, la o nouă ediție de FANATIK SUPERLIGA. Emisiunea se vede LIVE și EXCLUSIV pe FANATIK.RO. În premieră, fiecare ediție a emisiunii poate fi urmărită luni, marți și vineri, ora 17:30, pe canalul de Youtube FANATIK.RO și pagina de facebook Horia Ivanovici.

Florin Talpan cere retrogradarea FCSB în liga a 5-a: „Se poate întâmpla orice”

ADVERTISEMENT