Sport

Florin Talpan, răspuns uluitor la întrebarea dacă ar accepta o întâlnire cu Gigi Becali: „L-am lăsat în pielea goală!”

Florin Talpan a făcut declaraţii spectaculoase la Curtea de Apel. Juristul CSA Steaua îşi proclamă victoria în procesele cu FCSB şi susţine că l-a "lăsat în pielea goală" pe Gigi Becali.
01.11.2023 | 20:08
Florin Talpan raspuns uluitor la intrebarea daca ar accepta o intalnire cu Gigi Becali Lam lasat in pielea goala
Florin Talpan, răspuns uluitor la întrebarea dacă ar accepta o întâlnire cu Gigi Becali: „L-am lăsat în pielea goală!”. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Curtea de Apel a tranşat palmaresul Stelei, într-o decizie care nu este în favoarea clubului FCSB, din SuperLiga. CSA Steaua a câştigat palmaresul echipei istorice din 1947 până în 1998, iar pentru echipa lui Gigi Becali va fi foarte greu să întoarcă această decizie.

Florin Talpan, răspuns uluitor la întrebarea dacă ar accepta o întâlnire cu Gigi Becali: “L-am lăsat în pielea goală”

Florin Talpan a avut un dialog la Curtea de Apel cu Marian Moroşanu, celebrul protestatar cunoscut şi sub numele de “Ceauşescu”. Juristul CSA Steaua a declarat că numai are de ce să accepte o întâlnire faţă în faţă cu Gigi Becali pentru că i-a luat tot:

ADVERTISEMENT

“Nu am de ce să stau faţă în faţă cu dumnealui (n.r. Gigi Becali). Eu stau să vorbesc cu oricine, dar el are tendinţa de a jigni. A făcut-o de nenumărate ori. Ce să mă întâlnesc cu el? L-am învins pe toate planurile. 

I-am luat nume, marcă, palmares. L-am lăsat în pielea goală. De ce nu-şi recunoaşte înfrângerea? «Eu sunt Gigi Becali, recunosc, Talpan m-a bătut. Mi-a luat nume, marcă, palmares».

ADVERTISEMENT

Şi atunci, totul ok. El e FCSB, merge pe drumul lui, noi suntem Steaua”, a declarat Florin Talpan într-un dialog cu Marian “Ceauşescu” Moroşanu.

“Mereu m-a considerat o persoană neimportantă în cadrul CSA Steaua. De asta m-a şi determinat să fiu atât de luptător”

Juristul CSA Steaua susţine că el a înregistrat marca Steaua la OSIM pentru 450 de lei în 2004, bani pe care nu i-a văzut nici până în ziua de azi, atribuindu-şi un merit decisiv în lupta cu echipa lui Becali pentru palmares:

ADVERTISEMENT

“Nu am nicio repulsie, nicio ură personală faţă de Gigi Becali. El mereu m-a considerat o persoană neimportantă în cadrul CSA Steaua. De asta m-a şi determinat să fiu atât de luptător. 

Cu ani în urmă, ştiţi bine, mergeau toţi la lojă, la tribunele oficiale, stăteau pe acolo cu tot felul de oameni. L-am auzit şi pe domnul Hrebenciuc că şi-a dat cu presupusul că FCSB este Steaua. 

ADVERTISEMENT

“Este inadmisibil ca aceşti oameni şi parlamentari care şi-au băgat coada la CSA Steaua trebuie să răspundă”

În anul 2004 când am înregistrat această marcă, eu, din banii mei am dat 450 de lei să se înregistreze această marcă la OSIM. Bani proprii, de la mine, nerecuperaţi. Ce-au făcut?

Lor le trebuia un acord de la CSAT pentru că erau însemnele naţionale ale României. Iar CSAT nu le dădea acest aviz. Cei de la FCSB au făcut o adresă şi au solicitat, având în vedere că nu sunt însemnele naţionale ale României, să se înregistreeze această marcă.

Dar, această solicitare unde credeţi că a ajuns? La Şerban Mihăilescu, care era secretar general al Guvernului. Acel document nu este înregistrat la Guvern. O să găsesc aceste documente şi o să le pun la dispoziţia presei. 

Este inadmisibil ca aceşti oameni şi parlamentari care şi-au băgat coada la CSA Steaua trebuie să răspundă. Şi îl văd acum o săptămână pe Hrebenciuc, care îşi dă mare importanţă, că FCSB este Steaua. Să îşi vadă de treaba lui, împreună cu ceilalţi”, a spus juristul Clubului Sportiv al Armatei.

Florin Talpan, declaraţii uluitoare despre Gigi Becali

ADVERTISEMENT
2,05 este cota EXCLUSIVĂ Betano pentru pronosticul „1 solist” la derby-ul FCSB - Rapid