Fotbal intern

Florin Tănase, arma secretă a lui Mirel Rădoi: „Sunt convins că va face asta”

25.03.2021 | 18:02
Florin Tanase arma secreta a lui Mirel Radoi Sunt convins ca va face asta
ADVERTISEMENT

Antrenorul echipei FC Voluntari, Bogdan Andone, crede că  Florin Tănase ar putea fi o soluție excelentă pentru echipa națională a lui Mirel Rădoi. 

Tehnicianul giurgiuvenilor îl consideră pe Tănase cel mai important jucător al FCSB-ului și crede că a ajuns să aibă evoluții atât de bune grație modului în care se pregătește.

ADVERTISEMENT

Andone este de părere că liderul roș-albaștrilor va confirma și în tricoul echipei naționale dacă Mirel Rădoi va alege să îi dea șansa de a evolua în partidele din preliminariile CM 2022.

Florin Tănase, arma secretă a lui Mirel Rădoi: „Un jucător complet”

Fost antrenor al FCSB, Bogdan Andone a avut ocazia să lucreze cu Florin Tănase, însă crede că liderul roș-albaștrilor și-a atins de abia acum potențialul de care a dat dovadă încă de când juca pentru Viitorul Constanța.

ADVERTISEMENT

Tehnicianul celor de la FC Voluntari este încântat de modul în care evoluează golgheterul Ligii 1. Tănase are 18 goluri și trei pase decisive în actuala stagiune a campionatului intern.

„E un jucător care se antrenează foarte bine, extrem de inteligent. Se apără în careul lui, recuperează, face un travaliu foarte bun. E un jucător destul de complet, are și o lovitură bună de cap. 

ADVERTISEMENT

La meciul cu CFR a avut “șmecheria” fotbalistică să facă alunecarea respecitvă, la golul de 2-0, iar reușita e practic a lui. A dat assisturi foarte bune, e un jucător decisiv pentru FCSB în momentul de față.

Cred că e omul lor decisiv, este și căpitanul echipei. Sunt convins că dacă i se va oferi șansa la echipa națională va continua evoluțiile foarte bune de la club”, a spus Bogdan Andone pentru Digisport.

ADVERTISEMENT

Lăudat și de Lucian Sânmărtean: „Are o știință a jocului ridicată”

Florin Tănase este și pe placul unuia dintre cei mai tehnici jucători din istoria recentă a Ligii 1. Și el fost jucător la FCSB, Lucian Sânmărtean l-a lăudat recent pe căpitanul roș-albaștrilor.

„Dacă ai un atacant mare, ca și Pușcas, sau Keșeru, care să tragă adversar cu el, Tănase intră foarte bine în spațiile care rămân libere și reușește să înscrie.

Este un jucător cu o inteligență și cu o știință a jocului ridicată. Un jucător bun, care poate ajuta echipa națională”, a punctat Sânmărtean.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,55 este cota pentru ”sub 2,5 goluri marcate” la meciul România-Macedonia de Nord. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT