Fotbal intern

Florin Tănase, concluzie dureroasă după remiza cu penultima clasată: ”Când nu bați Clinceni nu ai voie să mai speri la campionat!”

10.02.2020 | 23:33
Florin Tanase concluzie dureroasa dupa remiza cu penultima clasata Cand nu bati Clinceni nu ai voie sa mai speri la campionat
ADVERTISEMENT

FCSB a obținut un rezultat rușinos în etapa a 24-a din sezonul regular al Ligii 1. Pe teren propriu, vicecampioana nu a fost în stare să treacă de penultima clasată, Academica Clinceni. Căpitanul roș-albaștrilor, Florin Tănase, a fost foarte dur după neputința lui și a colegilor săi din meciul de luni.


  • (P) Cota BETANO pentru Dinamo – FCSB: 1,83 este cota pentru “GG”. Vezi aici toate cotele!


Florin Tănase trage concluzia după remiza cu penultima clasată: ”Când nu bați Clinceni nu ai voie să mai speri la campionat!”

În opinia lui Florin Tănase, el și colegii săi nu mai au voie să spere la titlu în România dacă nu sunt în stare să treacă, pe teren propriu, de o echipă modestă ca Academica Clinceni.

ADVERTISEMENT

”Când nu bați Academica Clinceni acasă nu știu dacă mai poți să speri la campionat. Nu mai jucăm nimic din ceea ce jucam în decembrie.

Trebuie să analizăm foarte bine pentru că trebuie să tragem multă învățăminte după un astfel de meci.

ADVERTISEMENT

Nu ai cum să-ți creezi ocazii de a marca dacă joci tot așa. Nu avem nicio șansă. Nu avem voie să căutăm alibi. Cu toții am făcut un meci foarte slab.”, a spus căpitanul FCSB după meciul de pe Arena Națională.

Tănase, criticat de patron după meciul cu Clinceni

Florin Tănase a fost integralist cu Academica Clinceni (scor 0-0), însă evoluția sa nu a fost peste cea a colegilor săi.

ADVERTISEMENT

Ba dimpotrivă, în opinia lui Gigi Becali decarul lui Bogdan Vintilă putea face mai mult în fața porții adverse: ”Tănase, din 10 metri dă în blocaj. Păi, un fotbalist dă mingea în poartă”, a spus patronul despre căpitanul echipei sale.

Florinel Coman, atitudine similară cu cea a lui Tănase

O declarație critică a avut și Florinel Coman după meciul cu Clinceni. Golgheterul FCSB a spus că echipa nu se mai regăsește, iar jucătorii nu se mai înțeleg pe teren.

ADVERTISEMENT

”Am intrat în joc foarte rău. Nu ne-am creat ocazii, parcă nu ne-am înțeles. Un meci foarte slab din toate punctele de vedere. Și la Voluntari am jucat foarte rău, cu om în plus.

Noi, atacanții, nu tragem la poartă, nu vedem poarta, la fel ca în meciul cu CFR” Nu înțeleg ce se întâmplă. Asta e problema noastră cea mai mare. Nu marcăm cu echipele mici. Nu ne-am înțeles, nu ne-am creat ocazii. Trebuie să ne trezim. Cu echipele mici se câștigă campionatul.

ADVERTISEMENT