Fotbal intern

Florin Tănase pune remiza cu CFR Cluj pe seama ghinionului: „Vlad avea mingea în brațe”

03.05.2021 | 23:54
Florin Tanase pune remiza cu CFR Cluj pe seama ghinionului Vlad avea mingea in brate
ADVERTISEMENT

FCSB a scăpat printre degete victoria în derby-ul cu CFR Cluj, după ce Andrei Burcă a profitat de o nouă gafă a portarului Vlad și a restabilit egalitatea pe tabela de marcaj în ultimul minut al prelungirilor. Imediat după meci, Florin Tănase, marcatorul golului din minutul 19, și-a felicitat colegii pentru jocul prestat și a pus rezultatul pe seama ghinionului.

Meritam din plin cele trei puncte. Sperăm să câștigăm cele trei finale rămase. Optimismul derivă din jocul de astăzi și ocaziile pe care ni le-am creat”, a reacționat căpitanul roș-albaștrilor.

ADVERTISEMENT

Punctul obținut în această seară menține, însă, campioana en-titre pe primul loc în clasament, la două puncte în fața FCSB-ului și cinci în fața Craiovei, care a suferit un eșec surprinzător la Călărași, cu Academica Clinceni, scor 1-0, după autogolul lui Marius Constantin.

Florin Tănase a invocat ghinionul după egalul cu CFR Cluj

Felicitări pentru gol, pentru jocul echipei, că am avut o sumedenie de ocazii. Din păcate, ghinionul a făcut ca în această seară să nu luăm cele trei puncte. La acea lovitură de cap, Vlad avea mingea în brațe, dar din acea groapă s-a dus în poartă.

ADVERTISEMENT

Am făcut un pas înapoi, este normal. Când termini schimbările în minutul 50, cu meciuri din trei în trei zile, e normal, dar nu îmi aduc aminte să fi avut vreo ocazie clară. Nu cred că ne-au înghesuit, nu ne-au pasat deloc.

Să te înghesuie înseamnă să te paseze în ultimii 30 de metri, eu n-am văzut asta. Ne pare rău că nu am câștigat cele trei puncte, ne pare rău pentru suporteri, că așteptau această victorie.

ADVERTISEMENT

Meritam din plin cele trei puncte. Sperăm să câștigăm cele trei finale rămase. Optimismul derivă din jocul de astăzi și ocaziile pe care ni le-am creat”, a declarat căpitanul Florin Tănase la finalul partidei.

Iulian Cristea: „Mai avem cinci finale, dacă le câștigăm suntem campioni”

În ciuda faptului că FCSB a ratat ocazia de a reveni în fruntea clasamentului, Iulian Cristea rămâne optimist și își avertizează colegii să trateze cu seriozitate cele cinci „finale” rămase din acest play-off. Prima va avea loc joi, 6 mai, la Botoșani.

ADVERTISEMENT

Frustrarea e foarte mare. Ne-am dorit aceste trei puncte. Din păcate le-am pierdut în minutul 93, după o fază fixă. Îi cunoșteam, știam că an de an se bazează pe cornere și lovituri libere, au mulți jucători de talie înaltă în careu.

Ne-au presat în repriza a doua, dar n-au reușit să-și creeze ocazii mari. Chiar deloc. Noi ne-am creat, dar nu am reușit să le fructificăm. Mai avem cinci finale, trebuie să tratăm serios fiecare meci și dacă reușim să le câștigăm suntem campioni”, a explicat fundașul roș-albaștrilor imediat după derby-ul cu CFR Cluj.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Botoșani – FCSB: 5,30 este cota pentru „Rezultat meci 1”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT