Sport

Florin Tănase, despre relația cu Gigi Becali: ”Dacă te sună patronul, tu îi răspunzi?” Ce reproș are pentru finanțatorul FCSB

Florin Tănase, ironic la adresa patronului FCSB, Gigi Becali, după victoria in extremis cu FC Voluntari. Căpitanul roș-albaștrilor nu crede că strategia latifundiarului este câștigătoare.
06.03.2022 | 23:55
Florin Tanase despre relatia cu Gigi Becali Daca te suna patronul tu ii raspunzi Ce repros are pentru finantatorul FCSB
ADVERTISEMENT

Căpitanul celor de la FCSB, Florin Tănase, a intrat pe teren împotriva ilfovenilor de la FC Voluntari, deși nu era refăcut 100% după o gripă acută care l-a afectat în ultimele zile. A primit un galben pentru simulare, iar la final a vorbit despre relația cu Gigi Becali.

Florin Tănase: :”Moralul unora e afectat”

Cum, necum, FCSB a câștigat încă un meci la ultima fază meciul cu FC Voluntari, grație unei execuții fantastice a lui Octavian Popescu, noul preferat al patronului Gigi Becali, în detrimentul căpitanului Florin Tănase.

ADVERTISEMENT

Acesta din urmă nu crede că strategia latifundiarului este cea mai bună, atunci când alege să intervină public după fiecare meci criticând evoluțiile jucătorilor pe care îi plătește regește.

”Nu pot eu să mă implic la patron, știți prea bine cum e nea Gigi, nu ascultă el sfaturi. Pe jucătorii mai tineri îi afectează, se iese după fiecare meci, moralul unora poate nu e atât de bun, nu se simt bine după astfel de critici, dar dacă asta e strategia dânsului, sperăm să dea și roade.

ADVERTISEMENT

Nu vorbesc tot timpul cu domnul Becali. Am tot văzut că se vorbește de o relație. Mă mai sună din când în când, dar nu mereu. Îi răspund când mă sună. Dacă te sună patronul, tu nu îi răspunzi?”, a spus Florin Tănase, la finalul meciului cu FC Voluntari.

Căpitanul roș-albaștrilor e de partea portarului Andrei Vlad și se apără referitor la eticheta de ”trișor”

Florin Tănase a vorbit și despre situația portarului Andrei Vlad, pus la zid și exclus din lot de patronul Gigi Becali după gafa din meciul cu FC Argeș care a coincis cu un nou eșec al roș-albaștrilor, în etapa precedentă.

ADVERTISEMENT

”Nu am vorbit cu Andrei Vlad, am zis să vorbesc după ce trec câteva zile. E supărat și la portar se vede imediat pe tabelă, dar eu vă spun că este un portar valoros. Dacă ar elimina aceste greșeli va ajunge la un nivel mare”, a spus Tănase.

Căpitanul celor de la FCSB a mărturisit că este deranjat de eticheta care i s-a pus, referitor la ușurința cu care cade în careurile adverse. În plus, acesta a spus că a jucat cu FC Voluntari deși nu era refăcut după starea gripală care l-a afectat în ultima vreme.

ADVERTISEMENT

”Nu am revăzut faza (în minutul 75 al meciului cu FC Voluntari acesta a căzut în careu după un duel Igor Armaș – n.r.), dar mi s-a spus că a fost penalti (reluările au arătat că a existat contact între cei doi jucători – n.r). Nu a fost simulare.

Oricum nu e primul galben pe care îl iau greșit și lumea comentează că simulez. Mă deranjează, dacă încerc să obținu un fault și comentezi așa, înseamnă că nu te duce mintea. Nu sunt refăcut 100% dar am jucat ca să-mi ajut echipa”, a mai spus Florin Tănase.

ADVERTISEMENT