Life

Florin Zamfirescu, tranșant în cazul azilelor groazei. Ce i s-a întâmplat soacrei sale, internată într-un astfel de loc: „A fost omorâtă”

Informațiile despre azilele groazei au ajuns și la urechile lui Florin Zamfirescu. Maestrul a făcut dezvăluiri cutremurătoare.
14.07.2023 | 18:33
Florin Zamfirescu transant in cazul azilelor groazei Ce i sa intamplat soacrei sale internata intrun astfel de loc A fost omorata
Florin Zamfirescu, reacție tranșantă în cazul azilelor groazei. Sursa foto: captură YouTube
ADVERTISEMENT

Cazul căminelor groaze l-a revoltat pe Florin Zamfirescu, care nu a putut sta deoparte. În fața dezvăluirilor șocante despre modul în care mai mulți bătrâni și-au găsit sfârșitul, actorul a făcut declarații cutremurătoare și i-a pus la zid pe responsabili.

Cazul azilelor groazei l-a făcut pe Florin Zamfirescu să reacționeze

Faptul că mai mulți bătrâni și-au dus ultimii ani de viață în niște cămine ale groazei din București nu a lăsat pe nimeni fără reacție. Florin Zamfirescu se numără printre oamenii publici care au avut reacții tranșante.

ADVERTISEMENT

Șocat de ororile îndurate de vârstnicii țării noastre, maestrul a retrăit amintiri dureroase. Și soacra lui a fost internată într-un astfel de cămin. Acesta s-a stins din viață în anul 2020, iar cauza declarată de medici a fost Covid-19.

Totuși, actorul este convinsă că neglijența este cea care i-a ucis una dintre cele mai dragi ființe. La fel ca în cazul azilelor groazei, femeia a fost tratată cu indiferență, înfășurată într-un covor și lăsată acolo peste noapte, spune Florin Zamfirescu.

ADVERTISEMENT

„Oamenii ăștia nu merită să fie și chinuiți după ce că sunt și omorâți. Să vadă cum a murit mama soției mele la azil. S-a declarat că are COVID, au înfășurat-o repede în covor și au uitat-o pe holurile unui spital.

Nici nu știam, eram la miez de noapte. Dimineață când au vrut să desfacă să o vadă, era moartă… Adică a fost omorâtă cu bună știință!”, a declarat Florin Zamfirescu la Realitatea Plus, citat de cancan.ro. 

ADVERTISEMENT

„Trăim într-o țară criminală”

Mai mult de atât, Florin Zamfirescu este de părere că toți patronii care dețin astfel de zile ar trebui să plătească cu vârf și îndesat pentru ororile lor. Actorul a susținut că cea mai bună soluție ar fi să le fie confiscată averea.

Maestrul a transmis un mesaj tranșant și a afirmat că trăim într-o țară criminală, în care oamenii sunt uciși tocmai de cei în care și-au pus toată încrederea și care ar trebui să-i salveze și să le fie alături în momentele grele.

ADVERTISEMENT

„Oamenii ăia iau cât mai mulți internați acolo ca să le ia banii. Deci toți care sunt prinși cu azile nefuncționale, disfuncționale trebuie în momentul acesta să fie confiscate toate sumele lor, pentru că d-aia fac ce fac și pentru că nimeni nu îi controlează.

Trăim într-o țară criminală, sunt omorâți oameni cu bună știință. Nimeni nu se interesează de ei. Iar eu, care am și eu niște ani, aș putea, prin noroc, nenoroc, să ajung în azil. Mama mea ar fi putut…, dar am avut eu grijă de ea. Dar nu toți pot”, a adăugat Florin Zamfirescu.

ADVERTISEMENT
"Dormim în camere separate noaptea". Adevărul despre căsnicia lor, cei doi formează unul dintre cele mai solide cupluri
Ucrainenii fac prăpăd după ce au primit muniție pentru HIMARS. Arme valoroase ale...
Ucrainenii fac prăpăd după ce au primit muniție pentru HIMARS. Arme valoroase ale Rusiei, distruse una câte una
EXCLUSIV | Gică Popescu, petrecere secretă la Ciolpani, cu peste 100 de invitați!...
EXCLUSIV | Gică Popescu, petrecere secretă la Ciolpani, cu peste 100 de invitați! Un preot a oficiat uniunea, iar Gică Hagi a fost prezent la eveniment. FOTO
Staţiunea de pe litoral cu cele mai ieftine cazări de Rusalii. Sunt şi...
Staţiunea de pe litoral cu cele mai ieftine cazări de Rusalii. Sunt şi oferte all inclusive
Cea mai cunoscută amantă din România a avut un mesaj direct despre bani:...
Cea mai cunoscută amantă din România a avut un mesaj direct despre bani: E foarte bine să fii materialist
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
GATA cu TELEFOANE în ȘCOLI! Se fac ȘI cursuri ONLINE! Ministerul EDUCAȚIEI a...
GATA cu TELEFOANE în ȘCOLI! Se fac ȘI cursuri ONLINE! Ministerul EDUCAȚIEI a DECIS
Cum a aflat make-up artistul vedetelor că are cancer. Mesajul dureros transmis de...
Cum a aflat make-up artistul vedetelor că are cancer. Mesajul dureros transmis de soț
Un nou drum expres. Cea mai bună veste pentru șoferi
Un nou drum expres. Cea mai bună veste pentru șoferi
Scandal-monstru la concert la Coldplay după ce oamenii au plătit sute de lei...
Scandal-monstru la concert la Coldplay după ce oamenii au plătit sute de lei pe bilete. Organizatorii au oprit spectacolul!
Reacția Jandarmeriei după ce Diana Șoșoacă s-a îmbrâncit cu jandarmii lângă un camion...
Reacția Jandarmeriei după ce Diana Șoșoacă s-a îmbrâncit cu jandarmii lângă un camion cu buletine de vot, în Sectorul 3
Reghecampf a pus iar Poliția pe Prodanca! Circ și scandal monstru între cei...
Reghecampf a pus iar Poliția pe Prodanca! Circ și scandal monstru între cei doi: „M-au sunat vecinii că soțul meu vrea să fure ceva”