Sport

Florinel Coman a evidențiat atuul lui FCSB în fața rivalelor la titlu Farul și CFR Cluj: ”Suntem cea mai talentată echipă”

Florinel Coman traversează o formă foarte bună și crede că FCSB are șanse foarte mari de a câștiga titlul, deoarece este echipa cea mai talentată din SuperLiga.
05.05.2023 | 19:48
Florinel Coman a evidentiat atuul lui FCSB in fata rivalelor la titlu Farul si CFR Cluj Suntem cea mai talentata echipa
Florinel Coman traversează o formă foarte bună și crede că FCSB are șanse foarte mari de a câștiga titlul, deoarece este echipa cea mai talentată din SuperLiga. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Într-o intervenție la FANATIK SUPERLIGA, finanțatorul Gigi Becali a dezvăluit că CFR Cluj a ieșit din calculele pentru câștigarea titlului și consideră că formația sa este mai valoroasă decât cea a lui Gică Hagi.

Florinel Coman crede în șansa FCSB-ului de a câștiga titlul

Aflat într-o revenire spectaculoasă de formă, Florinel Coman este de părere că FCSB are șanse foarte mari de a câștiga titlul pentru că are cei mai buni jucători, iar talentul face diferența în astfel de momente.

ADVERTISEMENT

”Am ratat de multe ori titlul la mustață, dar acum fiecare jucător are mai multă experiență, este o dorință imensă de a câștiga acest campionat. Cred că noi suntem cea mai talentată echipă din SuperLiga. Talentul face diferența față de restul echipelor.

Noi și Farul cred că suntem echipele cele mai complete din campionat. Cele mai tinere, dar care au și jucători cu experiență, care știu să gestioneze situații. Suntem mai puternici decât Farul și CFR, avem cea mai bună echipă, cel mai bun joc.

ADVERTISEMENT

Ca să câștigăm titlul nu depindem doar de noi, dar e clar că trebuie să câștigăm tot. Trebuie să ne gândim doar la meciurile noastre, avem și meci direct cu Farul…”, a declarat Coman, pentru gsp.ro.

Coman se simte frustrat de anumite decizii ale arbitrilor

Căpitanul ”roș-albaștrilor” a vorbit despre un posibil transfer în străinătate la finalul sezonului, dar și despre cum sunt percepute de jucători greșelile de arbitraj care influențează anumite partide.

ADVERTISEMENT

”Nu știu dacă titlul mi-ar aduce și un transfer în străinătate. Dar ar însemna un pas uriaș pentru a face acest lucru. Important este să câștigăm aceste patru meciuri pentru a ne îndeplini obiectivul. Eu sunt pregătit pentru pasul afară.

Doare când știi că dai totul pe teren și vin deciziile arbitrilor… Frustrant! E greu să te stăpânești, e foarte greu să nu spui ceva. Trei, patru zile te gândești doar la acel meci, apoi vine următorul și trebuie să câștigi, să uiți tot ce s-a întâmplat. Trebuie să te ridici și să mergi mai departe”, a spus Coman.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali se pregătește să dea bomba pe piața transferurilor. În cea mai recentă ediție de FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, jurnalistul Cristi Coste a dezvăluit că patronul îl vrea la FCSB pe Louis Munteanu. Totul dacă ”roș-albaștrii” iau titlul!


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1,93 este cota pentru „sub 2,5 goluri” la meciul FCSB – Sepsi

ADVERTISEMENT