Sport

Florinel Coman a vorbit despre plecarea de la FCSB: „Sunt de foarte mult timp aici”

Florinel Coman și-ar dori să plece de la FCSB. Ce spune vedeta liderului din SuperLiga despre un viitor transfer. Ce se întâmplă dacă ia titlul
06.04.2024 | 11:53
Florinel Coman a vorbit despre plecarea de la FCSB Sunt de foarte mult timp aici
Florinel Coman are o clauză de reziliere de 5 milioane de euro. Sursă foto: sporpictures.eu
ADVERTISEMENT

Florinel Coman e gata să se transfere de la FCSB dacă va reuși să câștige titlul în această vară. Jucătorul cotat la 6 milioane de euro i-a fost promis un salariu dublu de către Gigi Becali.

Florinel Coman a recunoscut că se gândește la un trasfer: „Îți dai seama, e normal”

Florinel Coman a mărturisit că își dorește o nouă provocare, însă rămâne la fel de concentrat: „Mă gândesc, dar nu mereu pentru că sunt angrenat în lupta la campionat. Îți dai seama, te gândești, e normal. Dacă muncești și ai realizări, cu siguranță că visezi și mai departe”.

ADVERTISEMENT

Coman mai are o singură dorință înainte să plece de la FCSB: „Obiectivul personal este să iau campionatul cu această echipă. Sunt de foarte mult timp aici.

M-am atașat și este normal să-mi doresc un titlu, mai ales că este Steaua (n.r – FCSB) și este cea mai iubită echipă din România”, a mai spus mijlocașul pentru sport.ro.

ADVERTISEMENT

Florinel Coman, salariu dublu la FCSB dacă se califică în Champions League: „Mi-a spus că vrea să plece afară”

Florinel Coman nu e impresionat de oferta generoasă a patronului Gigi Becali: „Florinel Coman are 300.000. Am vorbit cu Florinel și i-am spus: «Bă, nu trebuie să te hazardezi. Ai acum 30.000 și îți fac 60.000 la vară dacă nu ai ofertă, sunt 750.000 pe an».

Mi-a spus că vrea să plece afară, joacă să iau și eu banii pe tine, dar în caz că nu ai, îți dau eu să fii mulțumit”, a mai dezvăluit patronul FCSB-ului la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Becali e convins că Florinel este cel mai bun jucător din România: „60.000 îi fac lui Coman, nu mai există ca el în fotbalul românesc. Mi-a spus că vrea să plece. Tată, vreau să pleci, dar dacă nu ai ofertă îți dublez salariul”.

Florinel Coman are o clauză de reziliere de 5 milioane de euro

Deși Gigi Becali spera să obțină zeci de milioane de euro pe „perla” sa, Florinel Coman are fixată o clauză de reziliere de doar cinci milioane de euro. Departe de suma visată de patronul FCSB.

ADVERTISEMENT

Dacă va face un turneu final bun și va câștiga titlul cu FCSB, este foarte probabil ca un club să plătească această sumă și să-l aconteze astfel pe mijlocașul de 26 de ani.

ADVERTISEMENT