Sport

Florinel Coman, absent în meciul FCSB – Silkeborg? Gigi Becali: ”Dică mi-a zis că ar fi bine să nu joace”

Gigi Becali a anunțat că Florinel Coman are mici probleme medicale și Nicolae Dică ar vrea să nu-l folosească în partida FCSB - Silkeborg.
12.10.2022 | 12:53
Florinel Coman absent in meciul FCSB  Silkeborg Gigi Becali Dica mia zis ca ar fi bine sa nu joace
Gigi Becali a anunțat că Florinel Coman are mici probleme medicale și Nicolae Dică ar vrea să nu-l folosească în partida FCSB - Silkeborg. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Vestea vine la nici 24 de ore după ce FANATIK a anunțat în exclusivitate că fundașul Joonas Tamm nu va fi în lot pentru revanșa cu danezii, acesta având în continuare probleme cu o tendinită.

Gigi Becali anunță că Florinel Coman nu va juca în FCSB – Silkeborg

Gigi Becali a dezvăluit că decizia cu privire la căpitanul Florinel Coman va fi luată de antrenorul Nicolae Dică și a dezvăluit că și cel de-al doilea fundaș central titular, Joyskim Dawa, are ceva probleme medicale.

ADVERTISEMENT

”Meciul de mâine nu o să fie ușor, dar o să fie al nostru pentru că va intra artileria grea. Trebuie să ne răzbunăm. Trebuie să ne spălăm păcatele. Știu toată echipa. De Tamm nu știu. Nu știu care e situația cu Tamm și Dawa. Nu se știe încă, să vedem ce zice doctorul.

La Florinel Coman sunt mici probleme, mi-a spus Dică. Mi-a zis că ar fi bine să nu joace și i-am răspuns ‘cum crezi tu!’”, a declarat Gigi Becali, la Pro Arena.

ADVERTISEMENT

Finanțatorul vicecampioanei României așteaptă 30.000 de fani la partida cu Silkeborg, deși suporterii nu au dat năvală să-și cumpere bilete: ”Sunt 12.000 de bilete vândute până acum, dar vor fi 30.000 mâine”.

Becali vrea 3 victorii în Conference League

Gigi Becali este în continuare încrezător că FCSB se poate califica din grupa de Conference League, în ciuda faptului că echipa a acumulat un singur punct în primele trei etape: ”Dacă batem acum și batem în Belgia aia e, ne calificăm. Putem să batem și pe West Ham că vine acasă la noi.

ADVERTISEMENT

Îi spulberăm, echipa e prea puternică acum. Nu ne raportăm la meciul de la Silkeborg, acolo a fost altceva. Nu ne raportăm nici măcar la meciul de la Londra, acum o să jucăm la București unde suntem imbatabili”.

În final, Gigi Becali a vorbit și despre întâlnirea celor de la CFR Cluj cu Slavia Praga și a glumit spunând că nu își dorește ca formația pregătită de Dan Petrescu să câștige: ”Eu nu vreau două victorii joi. Ce mă interesează pe mine coeficientul de țară? Cealaltă nu vreau nici măcar egal. Vreau bătaie să mănânce.

ADVERTISEMENT

Și eu glumesc acum, nu prea mă interesează. Zic așa, ca să râdeți voi. Nu mă interesează ce face CFR-ul. Mai zicem așa, să-i mai enervez, să mai glumim, dar ce mă interesează pe mine ce face CFR-ul?

Aaaa, dacă era vorba de Liga Campionilor, atunci da, nu-mi doream să se califice CFR în grupe. Dar, așa, ce mă interesează pe mine că iau ei 500.000 de euro? Să ia 500.000 de euro!”


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,40 este cota pentru „x solist sau nu marchează ambele echipe” la FCSB – Silkeborg. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT