Fotbal intern

Florinel Coman, în plină transformare! „Perla” FCSB-ului se face „băiat cuminte” după accidentarea care i-a terminat sezonul. Foto

06.04.2021 | 22:23
Florinel Coman in plina transformare Perla FCSBului se face baiat cuminte dupa accidentarea care ia terminat sezonul Foto
Florinel Coman, în plină transformare! „Perla” FCSB-ului se face „băiat cuminte” după accidentarea care i-a terminat sezonul. Foto. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Florinel Coman se pregătește pentru sezonul viitor la FCSB și a început să facă schimbări majore pentru a fi din nou pe placul patronului și pentru a-i face fericiți pe fanii echipei prin golurile sale.

„Perla” FCSB-ului va rata întreg sezonul competițional, așa cum a anunțat în exclusivitate FANATIK, din cauza accidentării suferite la partida dintre România și Macedonia de Nord, 3-2.

ADVERTISEMENT

Florinel Coman și-a schimbat tunsoarea, iar acum are un look mai „cuminte”, care poate fi și pe placul patronului Gigi Becali.

Florinel Coman, în plină transformare după accidentarea suferită

Florinel Coman vrea să își schimbe modul de abordare pentru viitorul său, iar „perla” FCSB-ului a început să se corecteze printr-un nou look. FANATIK v-a prezentat în exclusivitate mai multe cauze ale decăderii lui Florinel Coman, iar acesta dă semne că vrea să își revină la forma de la începutul sezonului și să facă uitat și episodul nefericit cu permisul auto.

ADVERTISEMENT

„Virgil the barber”, hairstylistul mai multor fotbaliști de la FCSB, i-a creat lui Florinel Coman o nouă tunsoare și a postat și un filmulteț pe canalul său de YouTube, în care îi jucătorul „roș-albaștrilor” îi oferă un autograf unui tânăr fan FCSB.

Tunsoarea este una simplă, fără alte extravaganțe, cum ne obișnuise Florinel Coman în ultimele sezoane, fotografia fiind postată pe contul de Intagram al hairstylistului.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Virgil The Barber (@virgiltb)

Încă o veste proastă primită de Florinel Coman

În urma ultimei actualizări a cotelor de piață făcute de specialiștii de la TransferMarkt, Florinel Coman nu mai este cel mai valoros fotbalist din Liga 1, cota sa fiind neschimbată, și anume de 5.500.000 de euro.

Jucătorul FCSB-ului a fost devansat de către Alexandru Cicâldău, mijlocașului Craiovei i s-a mărit cota de piață la 6.000.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Totuși, Florinel Coman rămâne al doilea cel mai valoros fotbalist din Liga 1, fiind urmat de Florin Tănase, căpitanul FCSB-ului, care are o cotă de piață de 4.000.000 de euro.

Top 5 cei mai valoroși fotbaliști din Liga 1:

  1. Alexandru Cicâldău (Universitatea Craiova) – 6.000.000 de euro
  2. Florinel Coman (FCSB) – 5.500.000 de euro
  3. Florin Tănase (FCSB) – 4.000.000 de euro
  4. Darius Olaru (FCSB) – 2.500.000 de euro
  5. Andrei Burcă (CFR Cluj) – 2.500.000 de euro

  • (P) Cota BETANO pentru Sepsi – FCSB: 1,72 este cota pentru „FCSB marchează primul gol”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT