Fotbal intern

Florinel Coman îşi toarnă “cenuşă în cap” după remiza cu Clinceni: “Am făcut cel mai prost meci din acest sezon”

10.02.2020 | 22:25
Florinel Coman isi toarna cenusa in cap dupa remiza cu Clinceni Am facut cel mai prost meci din acest sezon
ADVERTISEMENT

FCSB a ratat șansa de a se apropia la trei puncte de liderul CFR Cluj. Echipa lui Bogdan Vintilă a remizat, surprinzător, scor 0-0, cu Academica Clinceni, în ultimul meci din etapa a 24-a de Liga 1.


  • (P) Cota BETANO pentru Dinamo – FCSB: 3,45 este cota pentru “X”. Vezi aici toate cotele!


Florinel Coman își face autocritica după remiza cu Clinceni: “Am făcut cel mai prost meci din acest sezon”

După remiza cu Academica Clinceni, golgheterul campionatului, Florinel Coman, recunoaște că acesta a fost cel mai slab meci al său din actualul sezon.

ADVERTISEMENT

”Am intrat în joc foarte rău. Nu ne-am creat ocazii, parcă nu ne-am înțeles. Un meci foarte slab din toate punctele de vedere. Și la Voluntari am jucat foarte rău, cu om în plus.

Am un sezon foarte bun, dar suntem 11 pe teren. Sunt supărat pe jocul meu, cred că am făcut cel mai slab meci al meu din acest sezon. Vom face o analiză și vedem ce e de făcut, voi da totul în meciul viitor. 

ADVERTISEMENT

Nici în meciul de azi nu ne-am creat ocazii. Noi, atacanții, nu tragem la poartă, nu vedem poarta, la fel ca în meciul cu CFR. Nu înțeleg ce se întâmplă. Asta e problema noastră cea mai mare. Nu marcăm cu echipele mici. Nu ne-am înțeles, nu ne-am creat ocazii. Trebuie să ne trezim. Cu echipele mici se câștigă campionatul.”

Coman speră ca fanii să vină în număr mare la derby-ul cu Dinamo de duminica viitoare.

”Noi ii așteptam pe fani la stadion. Va veni o galerie foarte mare, cu multi oameni, astfel că vom juca pentru ei. Altfel e când joci pe stadionul gol. Sper să câștigăm. Nu contează cum, să nu marchez și să luăm punct.”

ADVERTISEMENT

Filip: ”Facem aceleași erori ca anul trecut”

Lucian Filip, folosit la mijlocul terenului în meciul cu Academica Clinceni, nu a făcut nici el un meci foarte bun în duelul din această etapă. Acesta a recunoscut că FCSB face aceleași erori din sezonul trecut.

”Am făcut o partidă foarte slabă. Facem aceleași erori ca anul trecut, când am pierdut cu echipele mici, dar sper să ne revenim. S-au făcut multe speculații, că meciul e aranjat, că ei sunt satelitul..

ADVERTISEMENT

Nu am avut ritm, agresivitate și nu ne-am creat ocazii de gol. Asta a fost cea mai mare problemă. Fotbalul e imprevizibil. Poți azi să joci slab, apoi să schimbi total jocul. Trebuie să strângem randul. Așteptăm suporterii în număr cat mai mare. Va reveni și galeria. Să vină alături de noi să facem performanță”

FCSB ratează șansa de a se apropia de liderul CFR Cluj

După rezultatul de egalitate cu modesta Academica Clinceni, FCSB rămâne pe locul 3 în campionat, cu 43 de puncte, la egalitate cu Universitatea Craiova, dar cu un golaveraj inferior.

Pentru trupa lui Bogdan Vintilă urmează derby-ul cu Dinamo, tot pe Arena Națională, din weekend-ul viitor, și meciul cu Chindia Târgoviște, ultimul din sezonul regular.

ADVERTISEMENT