Sport

CFR Cluj – FCSB, miile de suporteri și-au făcut apariția la stadion: cum s-a făcut intrarea la un joc anunțat sold-out! Video

CFR Cluj și FCSB se întâlnesc în această seară, de la ora 21:00, într-un meci din etapa a 4-a din play-off.
14.04.2024 | 20:49
CFR Cluj - FCSB, miile de suporteri și-au făcut apariția la stadion: cum se face intrarea pe arenă! Video // Foto FANATIK
ADVERTISEMENT

Atmosfera la partida care poate stabili campioana dintre CFR Cluj și FCSB este una de meci mare. Ardelenii au anunțat sold-out pentru jocul din această seară, iar suporterii și-au făcut apariția din timp la stadion.

CFR Cluj – FCSB, miile de suporteri și-au făcut apariția la stadion: cum se face intrarea pe arenă!

Deși vor fi în jur de 20.000 de suporteri pe Stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”, intrarea pe arenă a fanilor se face cu lejeritate cu o jumătate de oră înainte de startul partidei.

ADVERTISEMENT

Mii de persoane s-au așezat la coadă pentru a intra pe arenă pentru a urmări meciul campionatului dintre CFR Cluj și FCSB, fără să fi existat vreun incident.

„Suntem SOLD OUT la meciul cu FCSB. CFRiști, s-au epuizat toate biletele disponibile pentru derby-ul cu FCSB! Vă mulțumim tuturor celor care ați achiziționat tichete și vă așteptăm duminică în Gruia! Hai CFR!”, se arată pe pagina oficială de Instagram a clubului.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj – FCSB, un meci cât un campionat!

Partida dintre CFR Cluj și FCSB putem spune că este finala campionatului. Dacă roș-albaștrii se impun, se distanțează la 13 puncte de următoarea clasată și se pot considera campioni.

În plus, toate celelalte echipe din play-off, în afară de FCSB, au avut parte de înjumătățirea punctelor prin rotunjire, ceea ce înseamnă că dacă oricare dintre cele 5 echipe de sub FCSB ar fi la egalitate de puncte cu roș-albaștrii, echipa lui Becali ar avea avantaj.

ADVERTISEMENT

Echipele de start la meciul CFR Cluj – FCSB

CFR Cluj: Sava – Manea, M. Ilie, Boben, Abeid – Muhar, Keita, Avounou – Deac, Bîrligea, Otele
Rezerve: Hindrich, Bălgrădean – Camora, Mogoș, Kresic, Aussi, R. Filip, Fica, El Kaddouri, Serebe, Michael
Antrenor: Francisc Dican.

FCSB: Târnovanu – V. Crețu, Ngezana, Chiricheș, Radunovic – Lixandru, Șut, Olaru – Oct. Popescu, Miculescu, Fl. Coman.
Rezerve: Udrea, Vlad – Dawa, Haruț, Pandele, Antwi, Alhassan, Radaslavescu
Antrenor: Elias Charalambous.

ADVERTISEMENT

După cum a anunțat FANATIK în exclusivitate, partida dintre CFR Cluj și FCSB este condusă la centru de Sebastian Colțescu din București. Valentin Avram și Andrei Constantinescu sunt cei doi tușieri.

Atmosferă de meci mare înainte de CFR - FCSB

ADVERTISEMENT
3.80 este cota BETANO pentru o victorie a lui FCSB în meciul cu CFR Cluj