Sport

Florinel Coman, mesaj pentru Gigi Becali înainte de FCSB – Universitatea Craiova: „Simt că pot reveni la forma de înainte. Îmi doresc să marchez”. Video

Mijlocașul FCSB, Florinel Coman, i-a transmis lui Gigi Becali un mesaj special înainte de derby-ul cu Universitatea Craiova din etapa a treia a play-off-ului Casa Pariurilor Liga 1.
02.04.2022 | 17:23
Florinel Coman mesaj pentru Gigi Becali inainte de FCSB  Universitatea Craiova Simt ca pot reveni la forma de inainte Imi doresc sa marchez Video
ADVERTISEMENT

Florinel Coman a fost unul dintre cei mai criticați jucători de către patronul FCSB, Gigi Becali, însă mijlocașul lui Toni Petrea vrea să îi demonstreze că are valoare în continuare.

Florinel Coman, motivat la maximum înainte de meciul cu Universitatea Craiova: „Sperăm la titlu, e normal”

Aflat într-un con de umbră, Florinel Coman visează să ajungă din nou unul dintre cei mai în formă și mai valoroși jucători din Casa Pariurilor Liga 1, chiar dacă Gigi Becali nu mai crede în el.

ADVERTISEMENT

„Coman săracul nu mai poate să joace fotbal la momentul ăsta! L-am sunat și personal. Iei mingea și i-o dai lui Tavi Popescu. Păi el e căpitan de echipă, îl ascultă el pe Gigi Becali? Nu mai bate băi Florinele! Dai pasă la portar. Nici eu dacă băteam lovitura aia. Probabil nu-l mai țin picioarele. Aici e chestie de seriozitate. Dacă nu te antrenezi și nu ești serios o să te lași de fotbal”, a fost atacul extrem de dur al patronului asupra jucătorului.

După ce a spus că dacă va marca câteva goluri va cere din nou 20 de milioane de euro pentru el, Coman continuă în aceeași direcție și înainte de derby-ul cu echipa lui Laurențiu Reghecampf: „Este un meci decisiv, trebuie să îl câștigăm. Mergem să luăm cele trei puncte, doar la asta ne gândim. Eu sunt foarte bine. Va fi un meci deschis și nu cred că presiunea va fi doar la noi sau la ei.

ADVERTISEMENT

Îmi doresc să marchez și să mă bucur alături de suporteri. Mereu am făcut meciuri foarte bune contra lor, cred că va fi un meci deschis. Jucăm unu la unu și cred că avem calitate mai mare și o să decidem meciul. Sper să fie goluri multe din partea noastră”.

Florinel Coman nu își dorește decât să joace cât mai mult: „Nu am un obiectiv personal, doar să intru să prind cât mai multe minute”

După accidentarea gravă pe care a suferit-o, Florinel Coman s-a tot confruntat cu probleme medicale, iar evoluțiile sale au fost departe de ceea ce arăta în urmă cu un de zile:

ADVERTISEMENT

„Simt să pot reveni la forma de înainte, nu am un obiectiv personal, doar să intru să prind cât mai multe minute”.

La cinci puncte distanță de liderul CFR Cluj, jucătorii FCSB-ului visează în continuare la titlul de campioni în Casa Pariurilor Liga 1: „Tragem toți pentru câștigarea campionatului. Sperăm la titlu, e normal. Noi trebuie să câștigăm doar meciurile noastre”, a declarat Florinel Coman la conferința de presă susținută înainte de FCSB – Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT

Derby-ul de pe Național Arena se va juca într-o atmosferă frumoasă, iar FANATIK a aflat că până în acest moment s-au vândut peste 10.000 de bilete la FCSB – Universitatea Craiova.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Universitatea Craiova: 2,18 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT