Sport

Florinel Coman, reacţie ciudată după Rapid – FCSB 4-0: “Este perfect! Luasem viteză”

Florinel Coman a avut o reacţie bizară după derby-ul Rapid - FCSB 4-0. Atacantul a declarat la final că este un duş rece venit la timp.
09.03.2024 | 23:16
Florinel Coman reactie ciudata dupa Rapid  FCSB 40 Este perfect Luasem viteza
Florinel Coman, reacţie ciudată după Rapid - FCSB 4-0: "Este perfect! Luasem viteză". Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB a fost călcată în picioare de Rapid, scor 0-4, cu Arena Naţională. Giuleştenii nu le-au dat nicio şansă adversarilor şi speră în continuare la titlu, fiind la patru puncte de rivali, în startul play-off-ului.

Florinel Coman, reacţie ciudată după Rapid – FCSB 4-0: “Este perfect! Luasem viteză”

Florinel Coman a avut o reacţie bizară la finalul confruntării Rapid – FCSB 4-0. Atacantul susţine că duşul rece a venit la timp şi echipa va intra în play-off foarte motivată:

ADVERTISEMENT

„Este bine venit acest duș rece. Cred că suntem băieți inteligenți și putem gestiona această situație. Am intrat motivați, dar nu ne-a ieșit nimic. Au fost niște goluri pe care le-ați văzut și voi.

A venit bine înaintea play-off-ului, să revenim cu picioarele pe pământ. Luasem viteză, credeam că e totul roz! Este perfect, este o lecție pe care trebuia să o învățăm.

ADVERTISEMENT

Am vorbit înaintea meciului să încep câteva minute în banda dreaptă, apoi să revin. Braun e un jucător bun care te lasă, tatonează. Închide banda. Nu a mers astăzi pentru noi.

“Când câștigăm suntem cei mai buni, când pierdem suntem cei mai slabi”

Trebuie să câștigăm fiecare meci, nu doar să batem Rapid și gata. În play-off sunt 6 echipe care au muncit, au arătat ce pot. Va fi un play-off frumos și greu. Este normal ca patronul să fie nervos, ce pot să spun?

ADVERTISEMENT

Avem meciurile în față și cred, sunt sigur că vom face un play-off la fel de bun precum cel de anul trecut. Răspundem la critici acum? E normal să fim criticați, am pierdut.

Când câștigăm suntem cei mai buni, când pierdem suntem cei mai slabi. Nu se termină lumea aici! Ne pare rău, dar suntem inteligenți să păstrăm acest avans”, a spus Florinel Coman la final.

ADVERTISEMENT

FCSB va juca în prima etapă din play-off cu Sepsi Sf. Gheorghe, într-un meci programat duminică, pe Arena Naţională. Rapid va deschide play-off-ul vineri, într-un duel cu Farul Constanţa.

ADVERTISEMENT