Sport

Florinel Coman, șanse minime să joace în FCSB – Farul. Problemă de ultim moment pentru atacant: ”Nu s-a antrenat”

Mihai Stoica, managerul general al FCSB, a dezvăluit că Florinel Coman are șanse minime să joac în partida cu Farul Constanța, din etapa 24 a SuperLigii.
04.02.2024 | 22:01
Florinel Coman sanse minime sa joace in FCSB  Farul Problema de ultim moment pentru atacant Nu sa antrenat
Florinel Coman, incert pentru partida FCSB - Farul. foto: colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

FCSB o va înfrunta pe Farul Constanța, luni, de la ora 20:00, în epilogul etapei 24 din Superligă. Pentru acest meci, FCSB nu poate conta pe Darius Olaru, mijlocașul fiind suspendat pentru cumul de cartonașe galbene.

Mihai Stoica, informații de ultim moment: ”Florinel Coman este incert”

Mihai Stoica a declarat cu o seară înainte de partida cu Farul Constanța că, din cauza unei răceli, Florinel Coman ar putea fi lăsat în afara lotului. Nici Luis Phelipe, jucătorul transferat în această iarnă de formația roș-albastră, nu a făcut antrenamentul premergător duelului de pe Arena Națională.

ADVERTISEMENT

”Partida cu Farul nu ne prinde într-un moment foarte bun. Nu îl avem pe Olaru, fiind suspendat. Era într-o formă excepțională, cu certitudine este cel mai bun sezon al carierei lui. Coman are și el niște probleme, este răcit și azi nu s-a antrenat. Sper ca mâine să își revină și să fie apt, dar nu știm dacă va putea juca.

Luis Phelipe a lipsit de la antrenament, avem ceva probleme. Suntem puțini, avem o bancă interesantă, avem 4 jucători de 16 ani. Nana Antwi nu are încă permisul de muncă, dar oricum nu era pregătit. Dacă totuși vom continua pe linia ultimelor evoluții, cred că vom reuși să câștigăm”, a declarat Mihai Stoica la Orange Sport.

ADVERTISEMENT

Ce echipă ar putea trimite FCSB în teren în meciul cu Farul

Având în vedere posibilele absențe din lotul bucureștenilor, Elias Charalambous ar putea conta pe tinerii Octavian Popescu și David Miculescu din primul minut al înfruntării.

Cum ar putea arăta echipa de start a FCSB: Târnovanu – Pantea, Dawa, Ngezana, Radunovic – Alhassan, Șut, Lixandru – Al. Băluță, Miculescu, Oct. Popescu

ADVERTISEMENT

Elias Charalambous, reacție furibundă înainte de FCSB – Farul

Elias Charalambous a avut o reacţie dură la conferinţa de presă dinaintea duelului FCSB – Farul, după ce a fost jignit în timpul unei emisiuni de la TV, în urmă cu câteva zile.

După partida câștigată de FCSB împotriva Universității Craiova, scor 0-3, Elias Charalambous a fost jignit grav în timpul unei emisiuni de la Digi Sport, fiind acuzat de moderatorul Vali Moraru că are “creier zero”, în timp ce Decebal Rădulescu a declarat că este „prostituție” ceea ce fac antrenorii de la FCSB.

ADVERTISEMENT

Antrenorul cipriot s-a arătat supărat de jignirile aduse și consideră că un astfel de comportament nu este demn pentru o persoană care apare la televizor: ”Din ziua în care am fost aici, v-am respectat pe fiecare dintre voi. Veniţi în fiecare săptămână aici (n.r. la baza din Berceni), vă tratez cu respect. Am fost informat despre această situaţie. 

Trebuie să fii de 10 ori mai atent ceea ce spui. În cariera mea am avut presiune de la fani, de la media, dar este pentru prima dată când păţesc asta. În România aveţi această problemă. Toată lumea spune ce vrea la televizor şi când te văd milioane de oameni, în primul rând trebuie să te respecţi pe tine însuţi şi pe ceilalţi”.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 5,20 este cota pentru „2 solist” la meciul FCSB - Farul