Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Florinel Coman și Darius Olaru, luați în vizor de Anghel Iordănescu: „Nu mi-au plăcut!”. Atac la Charalambous

Florinel Coman și Darius Olaru au fost luați în vizor de Anghel Iordănescu. Fostul selecționer l-a atacat și pe Elias Charalambous, antrenorul de la FCSB.
07.12.2023 | 12:40
Florinel Coman si Darius Olaru luati in vizor de Anghel Iordanescu Nu miau placut Atac la Charalambous
Anghel Iordănescu a pus tunurile pe FCSB după ultimul eșec din SuperLiga. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Anghel Iordănescu a fost prezent în tribune la meciul FCSB – Oțelul Galați, scor 0-2, în etapa a 18-a din SuperLiga. „Tata Puiu” a fost total dezamăgit de ce a văzut pe Arena Națională și i-a luat la rost pe cei mai buni jucători de la FCSB, fotbaliști de echipă națională, Florinel Coman și Darius Olaru.

Florinel Coman și Darius Olaru, luați în vizor de Anghel Iordănescu: „Nu mi-au plăcut!”

Florinel Coman a fost anihilat complet de gălățeni în meciul FCSB – Oțelul. Cel mai în formă jucător al „roș-albaștrilor” nu s-a remarcat decât prin cartonașul roșu primit în finalul meciului. Nici Darius Olaru nu a avut o evoluție mai răsărită, iar Anghel Iordănescu i-a luat în vizor pe cei doi fotbaliști care urmează să meargă cu naționala României la Euro 2024.

ADVERTISEMENT

„Am fost la meciul FCSB – Oțelul Galați ca microbist, om de tribună. Vă spun sincer, chiar nu mi-a plăcut ce am văzut. Mă refer în mod special la FCSB, mă refer la jucătorii de echipă națională.

Mă refer la Coman, da! De ce să nu o spun direct? La Florinel, la Darius Olaru, să zicem Adrian Șut. Jucători care își doresc să joace în vară la un Campionat European. A zis foarte bine Mircea Lucescu.

ADVERTISEMENT

Va fi o emulație, o competiție. Și eu cred la fel, îmi doresc la fel, dar m-a surprins. Să zicem că au fost după calificare și că această emulație va veni și ar trebui să fie”, a declarat Anghel Iordănescu, la FANATIK SUPERLIGA.

Anghel Iordănescu, atac la Elias Charalambous: „Stai pe bancă și doar aplauzi”

Anghel Iordănescu susține că performanța României, de a se califica la Euro 2024, ar trebui să le dea un imbold atât jucătorilor și antrenorilor, cât și conducătorilor și cluburilor din România. Fostul selecționer al României l-a „înțepat” pe Elias Charalambous.

ADVERTISEMENT

„Această emulație ar trebui să apară și la nivelul conducătorilor, la nivelul cluburilor, la nivelul jucătorilor și la nivelul antrenorilor.

Până la urmă, să stai pe bancă și doar să aplauzi, în loc să intervii energic și să încerci să schimbi ceva din jocul echipei tale, în loc să ai o reacție, tu nu faci altceva decât să privești. 

ADVERTISEMENT

Mi-a plăcut enorm de mult echipa lui Dorinel Munteanu. De Dorinel nu mai îmi place de mult timp. A îmbătrânit la fel ca mine. Mi-a plăcut Dorinel și nu Florinel. Dorinel Munteanu are o echipă după chipul și asemănarea sa, o echipă care își dă sufletul pe teren.

Ceea ce m-a surprins, pe lângă că a fost superioară fizic, a dominat și a controlat partida tehnico-tactic. A jucat simplu, eficient, din o atingere sau două.

Cisotti, luați-l și naturalizați-l. Revin la jucătorii noștri. Trebuie să își ridice nivelul până la Euro. Inclusiv jucătorii titulari care, jos pălăria, și-au făcut datoria. ”, a mai spus Anghel Iordănescu.

„O să apară în primăvară selecționeri. Jucătorul trebuie să-și demonstreze valoarea”

Inclusiv cei care au obținut această calificare trebuie să-și ridice nivelul de pregătire și nivelul de exprimare. O să apară în primăvară selecționeri, conducători, antrenori, ziariști, noi, microbiștii și o să pledăm pentru nu știu care.

Eu cred că nu mai trebuie să intervină nimeni în sensul că jucătorul trebuie să-și demonstreze valoarea nu să îi declare altcineva valoarea”, a încheiat Anghel Iordănescu.

FANATIK SUPERLIGA se vede în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, doar pe FANATIK.RO. În premieră, fiecare ediție a emisiunii poate fi urmărită pe canalul de Youtube FANATIK.RO și pagina de facebook Horia Ivanovici, luni, marți și vineri, ora 17:30.

Coman, Olaru și Charalambous, luați în vizor de Anghel Iordănescu

ADVERTISEMENT