Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Jucătorul care i-a plăcut lui Gigi Becali după FCSB – Oțelul 0-2. „Cel mai bun, joacă și fotbal, și rugby”

FCSB a pierdut surprinzător cu Oțelul Galați, pe teren propriu, scor 0-2, însă patronul Gigi Becali a avut puterea să laude un jucător aflat pe teren, deși nu a fost tocmai pe val.
05.12.2023 | 23:32
Jucatorul care ia placut lui Gigi Becali dupa FCSB  Otelul 02 Cel mai bun joaca si fotbal si rugby
Jucătorul care i-a plăcut lui Gigi Becali după FCSB – Oțelul 0-2. „Cel mai bun, joacă și fotbal, și rugby”. Foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Este vorba despre Ovidiu Popescu, fotbalist care deseori uită că trebuie să joace fotbal și se crede la rugby. Cel puțin asta susține Gigi Becali, patronul celor de la CFR. Restul jucătorilor au fost criticați, în frunte cu căpitanul Darius Olaru sau cu Adrian Șut. Cel din urmă ar avea o problemă personală, deci nu ar trebui judecat prea aspru, anunță Gigi Becali.

Jucătorul care i-a plăcut lui Gigi Becali după FCSB – Oțelul 0-2

”Ovidiu Popescu, atât. Ovidiu Popescu. A fost cel mai bun de pe teren, numai că el săracul a greșit acolo, nu trebuia să greșească. A greșit și el și Lixandru. Trebuia să vină la primire.

ADVERTISEMENT

Dar, a fost bun, doar că el săracu nu are picior. El joacă și fotbal și rugby. El joacă fotbal când joacă pe teren, când ajunge acolo la poartă își aduce aminte de buturi. Probabil când era mic juca rugby și își aduce aminte de buturi. Aoleu, trebuie să dau între buturi”, a transmis Gigi Becali, în direct la FANATIK SUPERLIGA.

”Nu mai îmi place linia de mijloc, mă uit la Olaru, nu mai e Olaru ăla”, a remarcat și Horia Ivanovici, moderatorul emisiunii. Gigi Becali a intervenit și i-a reproșat lui Olaru că se antrenează foarte puțin, deci fără muncă nu poate ajunge departe. ”Nu mai e, că dacă el Olaru face o oră și un sfert. Băi Horia, deci astea sunt lucruri care sunt Dumnezeiești.

ADVERTISEMENT

Adică le-a făcut Dumnezeu în om. Adică firea omului. Adică așa l-a făcut Dumnezeu pe om, că el din obișnuință, zic sfinții părinți că obișnuința, dacă te obișnuiești cu ceva, obișnuința devine deprindere, și deprinderea se face fire.

Și când se face fire, mingea că e la tine trebuie să o dai la pas, tu ajungi pasator în firea ta, om. Dar, tu dacă faci o oră și un sfert și nu repeți, Olaru are o obișnuință mică, aia se dizolvă în timpul jocului. Mintea lui se schimbă.

ADVERTISEMENT

Adică din obișnuință se face dribling, nu ai văzut că și Șut face piruete, băi tu nu face piruete, pasează din prima. Dacă te-ai apucat să faci piruete, păi la revedere, tată! Munca-i muncă. Muncește bă!”, a punctat patronul celor de la FCSB. În încheiere, Gigi Becali i-a lăudat pe cei de la Oțelul Galați, care își dau viața pe teren, așa cum fac toate echipele lui Dorinel Munteanu.

”Păi muncește, fugeau, alergau, își dau viața pe teren, era câte un kilometru pătrat în centrul terenului liber. Bă, acolo trebuie să vină unul la primit. Jucam, jucam, voi în centrul terenului liber, acolo trebuie să fie unul liber, să primească, vedeam eu că nu e nimeni acolo să primească, care nu-s profesionist. Nu mai e nimeni că nu se mișcă pe teren”, a explicat patronul celor de la FCSB, în direct și exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA, emisiune moderată de Horia Ivanovici, se vede în direct și în exclusivitate pe www.fanatik.ro în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30. Nu uitați! Emisiunea FANATIK SUPERLIGA se poate vedea LIVE doar pe home page-ul www.fanatik.ro, iar pentru cei care vor să o revadă, sau nu au reușit să o urmărească în direct, aceasta va fi în premieră de la ora 17:30.

Premiera FANATIK SUPERLIGA va fi disponibilă pe canalul de YouTube Fanatik (nu uita să dai LIKE şi SUBSCRIBE la notificări pentru a fi notificat când porneşte premiera emisiunii), precum și pe pagina Facebook Horia Ivanovici Oficial (nu uita să dai LIKE şi URMĂREŞTE pentru a fi notificat când porneşte premiera emisiunii), dar și pe pagina de Facebook Fanatik nu uita să dai LIKE si URMAREŞTE pentru a fi notificat)

Gigi Becali, reacție despre Ovidiu Popescu

ADVERTISEMENT