Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Bănel Nicoliță a găsit cheia victoriei Oțelului cu FCSB. „Uitați-vă cu atenție la Coman”

Bănel Nicoliță a descoperit cum a reușit Oțelul Galați să o învingă pe FCSB chiar pe Arena Națională. Florinel Coman a fost anihilat excelent de adversari.
04.12.2023 | 16:30
Banel Nicolita a gasit cheia victoriei Otelului cu FCSB Uitativa cu atentie la Coman
Bănel Nicoliță știe cum a reușit Oțelul să obțină victoria cu FCSB. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Oțelul Galați s-a impus clar în meciul cu FCSB, scor 2-0 pe Arena Națională, iar Dorinel Munteanu s-a ținut de promisiunea făcută la FANATIK SUPERLIGA. Gazdele nu au avut mari ocazii de gol, iar Bănel Nicoliță a dezvăluit cum au reușit moldovenii să țină în frâu liderul.

Bănel Nicoliță a găsit cheia victoriei Oțelului cu FCSB. „Uitați-vă cu atenție la Coman”

Bănel Nicoliță este de părere că Florinel Coman, principala armă a FCSB-ului, a fost anihilat complet. „Șeptarul” roș-albaștrilor a avut în preajmă, în permanență, doi adversari care nu l-au lăsat să se întoarcă spre poartă.

ADVERTISEMENT

„Să vă spun ceva, cred că ăsta este secretul. Mai mult sigur, echipa se bazează prea mult pe Florinel Coman. Ați văzut ce a făcut Galațiul? A pus doi oameni la el, au făcut dublaj.

Nu l-au mai lăsat singur, unu-la-unu, pe Coman pentru că știu că este cel mai bun. Mijlocașul lateral a dublat. L-au blocat senzațional. Tot meciul m-am uitat la Florinel Coman”, a analizat Bănel Nicoliță, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Bănel Nicoliță știe de ce s-a enervat Coman în meciul cu Oțelul: „Nu i-a ieșit jocul”

Florinel Coman, care a primit cartonașul roșu în meciul cu Oțelul și va absenta cu FC U Craiova în cupă, a fost extrem de nervos pe toată durata meciului. Bănel Nicoliță este convins că jocul slab făcut de echipă l-a nemulțumit pe jucătorul de 25 de ani.

„De aceea s-a și enervat, de-aia dădea din mâini, pentru că nu-i ieșea jocul. Marcajul a fost foarte bun și agresiv. Nu l-au lăsat o secundă să se întoarcă pe Coman cu fața către poartă.

ADVERTISEMENT

Toată echipa se bazează foarte mult pe Coman, pe sclipirea lui Coman. Într-adevăr, e numărul 1. A devenit o dependență, sincer. Dacă nu mai e Coman în teren o să vedeți altă echipă”, a mai spus Bănel Nicoliță.

Bănel Nicoliță îl ceartă pe Andrea Compagno. „Ce cauți în lateral?”

După FCSB – Oțelul 0-2, Gigi Becali a anunțat plecarea lui Andrea Compagno. Atacantul italian a fost titular pe Arena Națională, însă nu a reușit să înscrie. Bănel Nicoliță a remarcat o greșeală în jocul fotbalistului din atacul FCSB-ului.

ADVERTISEMENT

„Poate sunt prea nebun și cred eu foarte mult în Coman, dar am fost omul care l-a și criticat. Să fim sinceri, e numărul 1 care poate să facă diferența la FCSB.

Compagno, nu am nimic cu el, a alergat, a băgat, dar ești atacant, număr 9, ce cauți în lateral?”, au fost cuvintele lui Bănel Nicoliță, la FANATIK SUPERLIGA.

FANATIK SUPERLIGA se vede în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, în direct pe www.fanatik.ro. În premieră, fiecare ediție poate fi vizionată pe canalul de Youtube FANATIK.RO și pe pagina de facebook Horia Ivanovici, în fiecare luni, marți și vineri, ora 17:30.

Bănel Nicoliță a găsit cheia victoriei Oțelului cu FCSB

ADVERTISEMENT