Sport

Florinel Coman, supărat din nou după schimbare! A plecat direct la vestiare

Florinel Coman a fost supărat din nou după ce a fost schimbat de Edward Iordănescu și a plecat direct la vestiare.
13.09.2023 | 00:24
Florinel Coman suparat din nou dupa schimbare A plecat direct la vestiare
Florinel Coman, supărat din nou după schimbare
ADVERTISEMENT

Fotbalistul FCSB-ului a avut aceeași reacție și la partida dintre România și Israel, scor 1-1, dar și la meciul cu Kosovo, scor 0-0, el fiind titular în ambele confruntări ale „tricolorilor”.

Florinel Coman, supărat din nou după schimbare

Florinel Coman a fost supărat din nou după ce Edi Iordănescu l-a schimbat în a doua repriză a meciului cu Kosovo și a plecat direct la vestiare, exact cum a procedat și la partida cu Israel.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul FCSB-ului nu este la primele reacții de acest tip, în finalul sezonului trecut, în duelul pentru titlu dintre Farul și FCSB, scor 3-2, și-a scos apărătorile și a făcut semn să fie schimbat după al treilea gol al „marinarilor”, chiar dacă nu era accidentat.

„Florinel Coman a venit pe margine, a salutat pe toată lumea, după care a lipsit cinci minute. Aceste lucruri se pot vedea, a cerut permisiunea să meargă la toaletă și în același timp a profitat și și-a schimbat și tricoul pentru că a fost bolnav.

ADVERTISEMENT

A fost extrem de răcit, a fost la pat, uitați-vă pe timp, a revenit imediat. Subiectul ăsta nu există, hai să nu fabricăm subiecte”, spunea Edi Iordănescu, la finalul confruntării.

„Se vede mimica feței!”

Adrian Ilie a vorbit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI despre gestul lui Florinel Coman, comentând gestul acestuia de la meciul cu Israel: „Nervos, s-a văzut când se ducea spre bancă că era nervos, nu mai a vrut să joace.

ADVERTISEMENT

Și-a dat seama că nu a avut un joc foarte bun, a trebuit să vină după fundașul dreapta și toată energia lui s-a consumat pe faza de apărare. Se vede mimica feței, când te schimbă și e totul ok nu faci așa, vroia să mai joace probabil”.

„Nu vreau să comentez, pentru că nu știu situația. Dar nu e normal ca în timpul jocului să intre la vestiar. Nu e normal. Jocul lui îl râcâie.

ADVERTISEMENT

Prestația lui de ieri nu putea să fie una mai buna, jucând defensiv îi ia din calitățile lui de atacant. Îi era greu să ajungă sus. Este nemulțumit de el ca jucător. Poate că s-a întâmplat ceva, eu nu cred că a plecat de capul lui”, a mai spus Adi Ilie.

ADVERTISEMENT