Fotbal intern

Florinel Coman visează o semifinală cu Dinamo în Cupa României: „E timpul să ne luăm revanșa!”

05.03.2020 | 22:25
Florinel Coman viseaza o semifinala cu Dinamo in Cupa Romaniei E timpul sa ne luam revansa
ADVERTISEMENT

FCSB a reușit o calificare spectaculoasă în semifinalele Cupei României, după ce a întors meciul cu Hermannstad în 6 minute. La finalul meciului, Florinel Coman a vorbit despre șansele echipei sale în următoarele partide.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Universitatea Craiova: 1.43 este cota pentru „peste 1.5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT

Florinel Coman vrea o semifinală cu Dinamo

Florinel Coman recunoaște că traversează o perioadă proastă, însă e încrezător în șansele echipei sale de a câștiga titlul și Cupa României. Fotbalistul a mărturisit că și-ar dori un duel cu Dinamo în semifinalele competiției, pentru a se revanșa după înfrângerea din campionat.

„Meci greu aici la Sibiu, am intrat pe teren cu singurul gând, să ieșim învingători. Toate echipele se concentrează împotriva noastră. Am vrut să învingem, chiar și cu un meci slab.

ADVERTISEMENT

Am avut o perioadă foarte slabă, sunt primul critic al meu atunci când nu imi iese jocul. am avut un 2020 foarte prost! Dar chiar și așa am fost golgheter până în ultima etapă. E normal să fiu criticat peste tot, așa e cu oricare jucător de la Steaua.

Cu siguranță această victorie ne dă moral, avem acum un meci foarte greu cu Universitatea Craiova, trebuie să mergem să învingem, nu avem nimic de pierdut.

ADVERTISEMENT

Va fi un meci frumos, cu spectatori foarte mulți, orice jucător își dorește așa meciuri. Suntem obligați să câștigăm, sper să luăm cele trei puncte.

Bălgrădean e un portar foarte bun, coechipier, prieten, îi doresc multă sănătate și succes. Mi-aș dori dublă cu Dinamo în semifinalele Cupei, trebuie să ne luăm revanșa.

ADVERTISEMENT

Noi credem și în Cupă și în campionat, suntem la mâna noastră și trebuie să câștigăm tot, dar traversăm o perioadă foarte slabă. Nu avem încrederea necesară, e dificil. Totul ține de încredere.

Mă gândesc să se califice România, cu sau fără mine, sper să ne calificăm”, a declarat Coman la Digi Sport.

FCSB e singura echipă calificată în play-offcare a prins un loc în semifinalele Cupei României.

  • 4-4 a fost raportul șuturilor pe poartă în FC Hermannstadt – FCSB
ADVERTISEMENT