Sporturi

Floyd „Cowboy” Mayweather! Pozele de senzație postate de pugilist pe rețelele de socializare. Foto

30.06.2020 | 17:30
Floyd Cowboy Mayweather Pozele de senzatie postate de pugilist pe retelele de socializare Foto
ADVERTISEMENT

Floyd Mayweather este unul dintre cei mai de succes pugiliști din istorie și face parte dintr-o companie selectă, alături de Tiger Woods și Cristiano Ronaldo, cu o avere de peste 1.000.000.000 de dolari.

„Money May” și-a încântat fanii pe rețelele de socializare, după ce s-a fotografiat într-un costum autentic de cowboy, călare pe un cal.

ADVERTISEMENT

Pozele au prins foarte bine la public, Mayweather primind peste 150.000 de like-uri în doar patru ore.

Floyd Mayweather, în costum de cowboy

Floyd Mayweathwer s-a costumat în cowboy și s-a fotografiat, pentru fanii săi de pe Instagram. În această perioadă, Mayweather a fost implicat în mai multe acțiuni caritabile, dar și în înmormântarea lui George Floyd, bărbatul omorât de un polițist în SUA.

ADVERTISEMENT

Totodată, „Money May” este din ce în ce mai activ pe rețelele de socializare și chiar a lansat un concurs, în care punea la bătaie 10.000 de dolari sau un Ford Mustang.

View this post on Instagram

The Hateful ONE

A post shared by Floyd Mayweather (@floydmayweather) on

Floyd Mayweather. Sursă foto: Instagram
Floyd Mayweather. Sursă foto: Instagram
Floyd Mayweather. Sursă foto: Instagram
Floyd Mayweather. Sursă foto: Instagram
Floyd Mayweather. Sursă foto: Instagram
Floyd Mayweather. Sursă foto: Instagram

Floyd Mayweather a contribuit la înmormântarea lui George Floyd

Floyd Mayweather s-a ținut de cuvânt și a achitat în întregime costurile funeraliilor lui George Floyd, americanul de culoare ucis de un polițist în Minneapolis în timpul unei arestări.

ADVERTISEMENT

Pugilistul a trimis familiei lui George Floyd un cec în valoare de 88.500$, informația fiind confirmată de impresarul Leonard Ellerbe pentru postul de televiziune ESPN.

Între timp, Floyd Mayweather are o nouă idee prin care să facă bani, iar acum celebrul pugilist vrea să-și taxeze fanii cu 1.200 de lire sterline pentru a intra în dialog cu el pe internet.

ADVERTISEMENT

Pe lângă conversație, fanii care achită suma vor primi autograful lui Floyd „Money” Mayweather, alături de un tricou din propria sa linie de haine.

Floyd Mayweather nu trece printr-o perioadă bună și în ultimele luni a trecut prin decesul fostei sale iubite, dar și a unchiului său. Mai mult decât atât, și fiica sa a fost implicată într-un incident, după ce a înjunghiat o altă femeie.

Lyanna, fiica sa în vârstă de 19 ani, care a fost arestată în Texas, după ce a înjunghiat, se pare din gelozie, o altă femeie, a avut o reacție necontrolată după ce și-a surprins iubitul, rapperul NBA Youngboy, în compania altei femei, Lappatra Lashai Jacobs, în vârstă de 25 de ani.

ADVERTISEMENT
Tags: