Sport

Gripa pune la pământ „tricolorii” înainte de România – Grecia. Câți sunt la pat. “Parcă e Crucea Roșie aici” Exclusiv

FANATIK a aflat în exclusivitate că la echipa națională este un puternic focar de gripă și cel puțin opt jucători se simt rău și ar putea rata meciul amical cu Grecia.
23.03.2022 | 10:15
Gripa pune la pamant tricolorii inainte de Romania  Grecia Cati sunt la pat Parca e Crucea Rosie aici Exclusiv
Cel puțin opt jucători din lotul echipei naționale a României sunt loviți de gripă înainte de meciul amical cu Grecia. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FANATIK a anunțat în exclusivitate că Edi Iordănescu l-a pierdut pentru meciul cu Grecia pe Dennis Man, care a suferit o răceală puternică, însă veștile proaste nu se opresc aici.

Focar de gripă în cantonamentul naționalei! Jucătorii lui Edi Iordănescu au căzut pe capete

FANATIK a aflat că mai mulți jucători ai echipei naționale sunt afectați de o gripă severă și ar putea rata meciul amical cu Grecia.

ADVERTISEMENT

Staff-ul medical de la Mogoșoaia reușește să pună pe picioare un jucător și cad alți doi. Din informațiile FANATIK, cele mai grave simptome le au Dennis Man și Cristi Manea, care au căzut la pat și au amețeli și febră.

Pe lângă cei doi, loviți de gripă mai sunt și Nicușor Bancu și Andrei Ivan, dar și încă alți patru jucători care încep și ei să se resimtă.

ADVERTISEMENT

Mărturia unui jucător al echipei naționale: „Parcă e Crucea Roșie aici!”

Unul dintre jucătorii echipei naționale a rezumat cel mai bine ceea ce se petrece acum în cantonamentul echipei naționale a României înainte de debutul lui Edi Iordănescu pe banca „tricolorilor”.

„Parcă e Crucea Roșie aici!”, a glumit unul dintre „tricolori”, făcând haz de necaz despre situația critică din cantonamentul echipei naționale.

ADVERTISEMENT

Singura veste bună e faptul că jucătorii nu sunt infectați cu COVID-19, ci este vorba doar despre o formă de gripă sezonieră.

FCSB și Dinamo au fost de asemenea afectate de acest virus și mai mulți jucători au fost indisponibili la ultimele partide din Casa Pariurilor Liga 1.

ADVERTISEMENT
  • 4 jucători din lotul lui Edi Iordănescu sunt afectați de gripă și alți 4 au început să aibă simptome

  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 3,25 este cota pentru „2 solist” la meciul România – Grecia. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT