Life

Fost concurent de la ”Mireasa”, implicat într-un accident rutier. A fost transportat la spital

Un fost concurent de la emisiunea ”Mireasa” a fost implicat într-un accident rutier. Tânărul a fost transportat la spital, mașina lui fiind făcută praf.
15.08.2022 | 23:08
Fost concurent de la Mireasa implicat intrun accident rutier A fost transportat la spital
Care este starea concurentului de la ”Mireasa”. Mașina i-a fost distrusă. Sursa foto: Instastory, Antena Play, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un fost concurent de la ”Mireasa” a făcut accident cu mașina. Tânărul a reușit să scape cu viață, dar mașina i-a fost distrusă complet.

Fost concurent de la ”Mireasa”, implicat într-un accident grav. Mașina i-a fost distrusă, iar el a fost dus la spital

Robert Buzescu, fost participant de la emisiunea ”Mireasa”, sezonul 5, căci despre el este vorba, ieșea din București când s-a ciocnit cu un alt autovehicul.

ADVERTISEMENT

În urma impactului, la fața locului s-au deplasat echipaje de salvare și oamenii legii. Robert a avut nevoie de îngrijiri speciale, fiind transportat la Spitalul Floreasca din Capitală.

Pe contul său de Instagram, Robert și-a publicat mașina făcută praf, iar la scurt timp a postat un mesaj de mulțumire pentru toți cei care i-au scris în aceste zile, când a fost la un pas de moarte, informează Spynews.

ADVERTISEMENT

Aflat într-o cameră de hotel, se poate observa că tânărul nu a suferit răni grave.

Robert Buzescu de la Mireasa
Robert Buzescu de la Mireasa a făcut accident. Sursa foto: Instagram

Cine este Robert Buzescu de la emisiunea ”Mireasa”

Robert Buzescu s-a remarcat publicului la emisiunea ”Mireasa”, formând un cuplu cu o concurentă pe nume Larisa. Pasionat de schi, este campion național la schi sărituri.

Robert Buzescu are 24 de ani și iubește sporturile extreme. Până la vârsta de 30 de ani visează să devină milionar și deja are propria afacere.

ADVERTISEMENT

”Mă numesc Robert, am 24 de ani și sunt din Brașov. De mic am fost pasionat de sporturile extreme de aceea m-am apucat de schi sărituri, care cred eu că este un sport extrem.

 Am practicat schi sărituri de la vârsta de șase ani până la vârsta de 17 ani. Visul meu este ca până la vârsta de 30 de ani e să ajung milionar. O să îmi realizez visul ăsta, e realizabil. Copilăria mea a fost bazată numai pe sport.

ADVERTISEMENT

Aveam o vârstă foarte fragedă când ai mei s-au despărțit, iar de acolo tatăl meu a plecat pe un drum, eu am rămas cu mama și de atunci nu mai am o relație strânsă cu tata. Vorbim, mă văd cu el, dar nu mai e la fel”, a spus Robert Buzescu despre el, în emisiunea ”Mireasa”.

ADVERTISEMENT