Life

Fost concurent Puterea Dragostei, acuzații dure la adresa lui Dani Mocanu. Manelistul se retrage din muzică

09.11.2020 | 10:39
Fost concurent Puterea Dragostei acuzatii dure la adresa lui Dani Mocanu Manelistul se retrage din muzica
ADVERTISEMENT

Dani Mocanu a anunțat recent că se retrage din industria muzicală pentru a se dedica vieții monahale, însă foarte multă l-a acuzat că este doar o strategie de marketing. De aceeași părere este și Adrian Iancu, un fost concurent „Puterea Dragostei” care a lansat acuzații dure la adresa manelistului.

Fostul participant al show-ului matrimonial de la Kanal D susține că artistul de muzică de petrecere încearcă să-și inducă în eroare fanii, mai ales că anunțul retragerii de pe scenă ar fi putut fi făcut fără prea mare tam tam și nu cu două luni înainte de lansarea altor piese.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, tânărul vlogger în vârstă de 23 de ani este de părere că Dani Mocanu minte, fiind vorba de o strategie care să-l propulseze din nou pe primele locuri în topurile muzicale.

Dani Mocanu, desființat de un fost concurent Puterea Dragostei legat de retragerea din muzică

Concret, fostul concurent de la Puterea Dragostei spune că totul este doar o manevră ca manelistul să rămână în lumina reflectoarelor în continuare, mai ales că în ultima perioadă intrase oarecum într-un con de umbră.

ADVERTISEMENT

Dani Mocanu a mărturisit la un moment dat că muzica i-a adus saci de bani, acesta fiind unul dintre motivele care l-a pus pe gânduri pe Adrian Iancu legat de eventuala retragere a manelistului de pe piața muzicală. Să mizeze Dani Mocanu pe naivitatea fanilor săi?

„Dacă faci parte din categoria oamenilor care îl cred pe Dani Mocanu că se pocăiește, țin să te anunț că venirea Domnului este aproape și o să fie venirea nr. 1, forța de Youtube și să îmi dai și unfollow ca să poți fi informat”, a declarat Adrian Iancu, informează wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Când va renunța cu adevărat Dani Mocanu la muzică

Dani Mocanu a anunțat pe rețelele de socializare că mai are câteva proiecte în desfășurare, iar apoi își va închina viața celui de Sus. Îndrăgitul manelist ar urma să dispară din lumea muzicală anul viitor, ultima piesă lansată fiind undeva în jurul datei de 7 ianuarie 2021.

Chiar dacă nu este ușor să renunțe la industria care l-a consacrat, cântărețul spune că va cânta în continuare muzică duhovnicească pentru că acesta este planul lăsat de Dumnezeu pentru el. În plus, artistul susține că se va strădui să pocăiască alte 10 persoane.

ADVERTISEMENT

„Am 2 milioane și jumătate de persoane care mă urmăresc zilnic pe Youtube. Din ei, am să mă străduiesc să conving măcar 10 persoane care să se pocăiască și să îl urmeze pe Dumnezeu. (…) Dumnezeu vrea ca eu să aduc cât mai multe suflete la El!”, a scris manelistul în mediul online.

ADVERTISEMENT
Tags: