Fotbal international

Fost dinamovist, dezvăluiri din singura țară europeană în care se joacă fotbal: „Îmi este teamă pentru ei, dar nu am ce face!”

22.03.2020 | 20:47
Fost dinamovist dezvaluiri din singura tara europeana in care se joaca fotbal Imi este teama pentru ei dar nu am ce face
ADVERTISEMENT

Elis Bakaj, jucător care a evoluat la Dinamo în sezonul 2011 – 2012, este legitimat în prezent în Belarus, singura țară europeană în care fotbalul nu a fost suspendat. Mijlocașul albanez dezvăluie că este testat săptămânal pentru coronavirus, iar singurul sentiment de teamă este legat de familia sa, care se află în România.

Dezvăluiri din singura țară europeană în care se joacă fotbal

Pandemia de coronavirus a suspendat fotbalul în aproape întreagă Europă, singura țară care face excepție fiind Belarus, unde Elis Bakaj evoluează din 2018, mai întâi la Soligorsk, iar din iarnă la Dinamo Brest.

ADVERTISEMENT

Mijlocașul ofensiv care a îmbrăcat tricoul lui Dinamo în 27 de partide dezvăluie că jucătorii sunt testați antigripal în fiecare săptămână, iar oficialii forurilor conducătoare din Belarus le-au transmis că noul tip de coronavirus ar putea fi doar „interese pentru un nou vaccin”.

Suntem controlați periodic, la fiecare șapte zile facem un vaccin antigripal, președintele nostru, care este și în politică, un apropiat al lui Alexander Lukashenko, a venit și ne-a vorbit, nici pentru el nu e o situație plăcută, are afaceri și granițele s-au înschis.

ADVERTISEMENT

Nu îmi este teamă pentru că nu am de ales. Sunt plătit să mă antrenez, sunt plătit să joc. Președintele ne-a spus să stăm liniștiți, o să treacă.

Virusul a fost și înainte și probabil sunt unele interese financiare pentru un vaccin nou, noi să ne vedem de treabă, să ne antrenăm, să jucăm”, a declarat Elis Bakaj, conform Prosport.

ADVERTISEMENT

„Îmi este teamă pentru ei”

Elis Bakaj dezvăluie că îi este teamă pentru soția și copilul său, care se află în România, și pentru părinți, care se află în Albania.

Îmi e teamă pentru ei, pentru mine nu am nicio problemă. Îmi e greu că nu-mi pit vedea copilul, însă așa e mai bine. Părinții mei sunt la Tirana, tot văd că românii se plâng de sistemul sanitar, în Albania e jale, nu sunt spitale, totul e la pământ.

ADVERTISEMENT

Ei sunt izolați în casă, autoritățile nu lasă pe nimeni să iasă pe străzi. Și e mai bine!”, susține fostul mijlocaș de la Dinamo.

ADVERTISEMENT
Tags: