News

Fost elev al școlii de poliție, mort într-un grav accident, în Gorj. Albert avea doar 22 de ani

Tragedie în Gorj. Un tânăr din Târgu Cărbunești, retras de la școala de poliție, și-a pierdut viața într-un accident rutier
23.02.2024 | 13:02
Fost elev al scolii de politie mort intrun grav accident in Gorj Albert avea doar 22 de ani
Accident fatal la Scoarța. Un tânăr, fost elev la o școală de poliție a murit. Sursa foto: Colaj Fanatik / IPJ Gorj / gorjonline.ro
ADVERTISEMENT

Albert Diaconescu, un tânăr în vârstă de 22 de ani, și-a pierdut viața într-un tragic accident petrecut pe DN 67, Gorj. Băiatul era originar din Târgu Cărbunești, și a fost transportat imediat la spital, dar nu s-a mai putut face nimic pentru el.

Fost elev al școlii de poliție, mort în accident

Tânărul a intrat în comă după impactul produs la Lazuri, când mașina pe care o conducea a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu alt autoturism, iar impactul i-a fost fatal. Din fericire, celălalt șofer a supraviețuit.

ADVERTISEMENT

El a fost scos din mașină cu ajutorul pompierilor de la descarcerare. Vestea tragică a decesului său a fost confirmată chiar de familia lui Albert Diaconescu, potrivit gorjonline.ro.

Albert Diaconescu suferea de distonie, o afecțiune care îi provoca spasme musculare și l-a determinat să se retragă de la școala de poliție. Se presupune că această afecțiune ar fi putut contribui la producerea accidentului în care și-a pierdut viața.

ADVERTISEMENT

Ce mesaj a transmis familia tânărului

„Zbor lin spre îngeri, fiul nostru”, au scris părinții într-un mesaj. De asemenea, numeroase persoane, apropiați și prieteni, au transmis mesaje de condoleanțe și regrete pentru pierderea tânărului din Târgu Cărbunești.

Polițiștii au fost alertați de o femeie, participant la trafic, prin apelul de urgență 112. La sosirea la locul accidentului, s-a constatat că tânărul a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune frontală cu un alt autoturism condus de un bărbat de 46 de ani, din București.

ADVERTISEMENT

„În urma impactului a rezultat rănirea ambilor conducători auto, aceștia fiind transportați la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale. Pe timpul nopții, tânărul de 22 de ani a decedat la spital. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de ucidere din culpă”, a transmis IPJ Gorj.

Șoferul celuilalt autoturism era un cunoscut medic stomatolog

Șoferul în care a intrat Albert era medicul dentist Alexandru Burcea, asociat cu o clinică privată din Târgu Jiu. Conform gorjonline.ro, el se deplasa regulamentar atunci când a fost lovit frontal de un alt autoturism care a intrat pe contrasens.

ADVERTISEMENT

Vehiculul în care se afla medicul a fost răsturnat în afara drumului. Martorii susțin că medicul ar fi reușit să iasă singur din mașină, în timp ce șoferul celuilalt autoturism a rămas încarcerat. Ambele mașini au suferit daune severe, iar impactul a fost atât de puternic încât mașina medicului a rămas roțile din față.

ADVERTISEMENT