News

O șoferiță de 79 de ani a comis un accident și a fugit de la locul faptei. Bătrâna a dat peste un adolescent, pe trecerea de pietoni

O bătrână din județul Alba a dat cu mașina peste un tânăr de 17 ani și a fugit de la locul faptei. Femeia s-a ales cu dosar penal
22.02.2024 | 18:15
O soferita de 79 de ani a comis un accident si a fugit de la locul faptei Batrana a dat peste un adolescent pe trecerea de pietoni
Accident rutier în Sebeș. Tânăr lovit pe trecerea de pietoni de o șoferiță de 79 de ani. Sursa foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

O femeie în vârstă de 79 de ani a lovit cu mașina pe trecerea de pietoni un adolescent care se afla în mers. De frică a plecat imediat de la locul faptei, punându-i pe oamenii legii pe urmele sale.

O bătrână a fugit de la locul accidentului

Potrivit Poliției Municipiului Sebeș, citată de ziarulunirea.ro, la ora 21:30, pe 21 februarie 2024, echipele de intervenție au fost alertate printr-un apel la numărul de urgență 112 despre accidentul care a avut loc pe strada Lucian Blaga din Sebeș, unde o persoană a fost lovită de un vehicul.

ADVERTISEMENT

După o primă investigație realizată de polițiștii prezenți la fața locului, s-a constatat că un tânăr de 17 ani din Sebeș a fost implicat într-un accident în timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni și a fost lovit de un autoturism, după care șoferul vehiculului și-a continuat deplasarea.

Tânărul este în stare stabilă

Din fericire, în urma coliziunii, tânărul a suferit doar câteva leziuni ușoare și a fost transportat la un spital din apropiere pentru îngrijiri medicale suplimentare.

ADVERTISEMENT

Autoritățile au reușit ulterior să identifice autoturismul și să stabilească că la momentul accidentului, acesta era condus de o femeie în vârstă de 79 de ani, domiciliată în municipiul Sebeș.

Conducătoarea auto a fost supusă unui test alcoolemie, rezultatul fiind negativ. Procedurile de cercetare continuă, investigând presupusele infracțiuni de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

ADVERTISEMENT

Incident asemănător și în Capitală

Și în București o șoferiță care ar fi magistrat de la Înalta Curte de Casație și Justiție din București este suspectată că a lovit o adolescentă în vârstă de 16 ani, în apropierea sediului Serviciului Român de Informații, potrivit informațiilor Antena 3 CNN.

După impact, magistrata ar fi părăsit locul accidentului, fără să se asigure de starea de sănătate a tinerei. Conform relatărilor, victima se afla pe trecerea de pietoni împreună cu mama ei atunci când a avut loc accidentul.

ADVERTISEMENT

Deși adolescenta nu a necesitat spitalizare, Parchetul de pe lângă Curtea de Apel București a deschis o anchetă penală în legătură cu acest incident, investigând presupusa infracțiune de părăsire a locului accidentului. Deși evenimentul a avut loc la data de 7 ianuarie, sursele au spus pentru site-ul citat că nu au efectuat audierea șoferiței până în prezent.

ADVERTISEMENT