Fotbal intern

Fost fotbalist la FCSB, ”invizibil” pentru Gigi Becali: ”A fost în vestiar, dar n-a discutat cu mine”

05.03.2021 | 15:02
Fost fotbalist la FCSB invizibil pentru Gigi Becali A fost in vestiar dar na discutat cu mine
ADVERTISEMENT

Apetența patronului FCSB, Gigi Becali, de a transfera jucători ”la număr” este cunoscută. Un fost internațional de juniori și tineret a povestit cum a aflat că nu va mai juca pentru roș-albaștri.

În vârstă de 27 de ani, Andrei Marc a petrecut o lună de zile la FCSB, în 2019. A fost împrumutat de la Concordia Chiajna pe 10 august și dat afară pe 13 septembrie, în același an.

ADVERTISEMENT

În tricoul roș-albastru, fotbalistul care are în CV câteva apariții în tricourile echipelor naționale U19 și U21, a bifat doar două prezențe. De fiecare dată FCSB a pierdut.

Gigi Becali vorbea cu toți, mai puțin cu el

Situația prin care a trecut Andrei Marc la FCSB nu este singulară. Zeci de jucători au fost ”transferați temporar” la gruparea patronată de FCSB, fără să primească șanse reale de a demonstra dacă au sau nu valoare.

ADVERTISEMENT

Andrei Marc a povestit că Gigi Becali nici nu-i vorbea atunci când intra în vestiar.

”Gigi Becali venea în vestiar, dar nu a discutat cu mine niciodată. Vorbea cu băieții, le ura baftă la meci, cu mine nu a vorbit”, a povestit Marc, pentru ProSport.

Andrei Marc, doar soluție de avarie la FCSB

Andrei Marc a fost împrumutat de FCSB de la Concordia Chiajna, în vara anului 2019, ca o soluție de avarie în contextul în care mai mulți fotbaliști din lotul roș-albaștrilor erau accidentați, iar echipa era angrenată și în cupele europene.

ADVERTISEMENT

A debutat a doua zi după prezentarea oficială, în înfrângerea roș-albaștrilor pe teren propriu, scor 1-2 cu FC Voluntari. O săptămână mai târziu își încheia scurta carieră la FCSB, cu încă un eșec, 1-3, din nou acasă, cu Politehnica Iași.

”Mi-a explicat Narcis Răducan de ce nu se mai bazează pe mine, dar nu a fost o problemă asta atunci, chiar eram conștient că nu voi mai juca, după ce am auzit ce a spus patronul la televizor”, a rememorat Marc, pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT

Și în prezent fotbalistul evoluează la Concordia Chiajna și este căpitanul echipei. Cele mai importante borne din cariera lui au fost Dinamo și FCSB.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Gaz Metan Mediaș: 1,34 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT