Fotbal international

Fost internațional de tineret, acuzat de colegii săi că i-a infectat cu COVID-19! A fost băgat în spital. Fotbalistul neagă incidentul

10.07.2020 | 21:25
Fost international de tineret acuzat de colegii sai ca ia infectat cu COVID19 A fost bagat in spital Fotbalistul neaga incidentul
ADVERTISEMENT

Deian Boldor, fostul internațional de tineret, are probleme mari în Albania, acolo unde evoluează pentru Partizani.

Colegii săi îl acuză că a adus focarul de COVID-19 asupra lor și îl consideră principalul responsabil pentru situația creată.

ADVERTISEMENT

Câțiva dintre colegii săi l-au sunat și l-au amenințat cu bătaia, după ce au fost confirmați și ei cu COVID-19.


UPDATE, 10 iulie, ora 21:26 / Fundașul Deian Boldor a confirmat faptul că a fost infectat cu coronavirus, dar a negat faptul că ar fi avut vreun conflict cu coechipierii săi.

ADVERTISEMENT

”Am coronavirus, este adevărat, dar sunt acasă, nu sunt internat la spital. Sunt însă în șoc, mă sună toată lumea să mă întrebe dacă e adevărată treaba cu bătaia. Nu e adevărat.

Nu e nimeni în arest, nu a fost nicio bătaie. Ne-am certat doar pe un grup de WhatsApp legat de campionat. Diseară e derby-ul cu KF Tirana, la ora 21:45. Atât. E foarte urât că s-a ajuns aici”, a spus Boldor pentru gsp.ro.

ADVERTISEMENT

Fost internațional de tineret, acuzat că a răspândit coronavirus la echipa sa

Deian Boldor, fostul internațional de tineret, este acuzat de colegii săi că a răspândit coronavirusul la echipă, după ce el și cu Besnik Ferati au fost primii depistați cu COVID-19.

La scurt timp după, alți trei fotbaliști de la Partizani au fost confirmați cu coronavirus, ceea ce nu le-a picat bine. Aceștia l-au sunat și au început să-l amenințe cu bătaia pe român.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, aceștia s-au dus peste român acasă la el și l-au luat la bătaie, până când vecinii au chemat poliția. Cei trei agresori au fost arestați în final.

163 de jucători români evoluează în străinătate

Federația Română de Fotbal a lansat un mesaj, la începutul pandemiei de coronavirus, pentru toți fotbaliștii români care evoluează în străinătatea, 163 la număr:

În această perioadă de mari provocări pentru întreaga societate, FRF își reafirmă susținerea pentru toți membrii familiei fotbalului românesc. Suntem preocupați de situația fiecărui participant la fenomenul fotbalistic, jucători, spectatori, antrenori, membri ai staff-urilor tehnice și medicale, manageri și arbitri.

Aici, în țară, lucrăm împreună cu toți cei implicați pentru a identifica cele mai bune soluții, competiționale, normative și financiare, astfel încât această pandemie și efectele ei să ne afecteze cât mai puțin”.

„Pe cei care activează în străinătate și se află în acest moment în alte țări, îi îndemnăm să demonstreze prin comportamentul lor grijă față de sine și de cei dragi, protejând astfel prin sacrificiul personal al depărtării de casă.

Așa ne arătăm unitatea în solidaritate ca români!

Această statistică nu este una exhaustivă, limitările ei sunt doar de natură tehnică. Gândurile noastre se îndreaptă în egală măsură spre jucătorii, antrenorii și arbitri români din eșaloanele inferioare, către cei din țările non-europene, precum și către copiii și juniorii noștri Under 17 de la cluburi din străinătate!”, s-a mai arătat în mesajul FRF.

ADVERTISEMENT
Tags: