News

Fost primar PSD, la un pas de moarte. A ajuns la spital după o tentativă de suicid

11.01.2021 | 18:53
Fost primar PSD la un pas de moarte A ajuns la spital dupa o tentativa de suicid
Fostul primar al comunei Hurezani din județul Gorj a băut gaz lampant pentru a-și pune capăt zilelor. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gheorghe Curtea, fostul primar al comunei Hurezani din județul Gorj, a ajuns de urgență la spital în urma unui gest necugetat. Din primele informații, acesta ar fi băut gaz lampant, în încercarea de a-și pune capăt zilelor.

Echipajul medical ajuns la fața locului a decis să-l transporte la Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu. Din fericire, deși era inconștient în momentul preluării, fostul edil și-a revenit în ambulanță.

ADVERTISEMENT

Ar fi încercat să se sinucidă pe fondul unei depresii provocate de mai multe tentative eșuate de a ocupa un post în cadrul primăriei conduse acum de liberalul Ion Mîndruț, care a câștigat alegerile din toamna anului trecut.

Un fost primar gorjean a încercat să se sinucidă

Nu ştiu ce s-a întâmplat. Am auzit şi eu că este la spital. Nu ştiu dacă suferea de vreo depresie”, a declarat actualul primar al comunei Hurezani.

ADVERTISEMENT

Gheorghe Cârstea a fost primar din partea PSD timp de 23 de ani. Cu toate acestea, rezultatele slabe înregistrate în ultima perioadă l-au împiedicat să candideze pentru un nou mandat. În prezent, ocupă funcția de consilier local.

Primarul comunei Gura Ialomiței s-a stins pe patul de spital. Avea doar 37 de ani

Iulian Ionaşcu, primarul comunei Gura Ialomiței, s-a stins din viaţă duminică, 10 ianuarie, în urma unui atac vascular cerebral suferit pe patul de spital, la doar două zile după aniversarea celor 37 de ani. Era căsătorit și avea doi copii.

ADVERTISEMENT

Păcat, am fost cel care l-a îndemnat să candideze, astăzi îmi pare rău ca a încetat din viață. De ziua lui ne-am întâlnit la biserica, ziua Bobotezei, ne-am salutat, felicitat cu ocazia marii sărbători bisericești, fără să știu că în ziua aceea era și ziua lui de naștere.

În astfel de momente ce mai avem de spus? Să nu-l uităm, Dumnezeu să-l odihnească în pace! Condoleanțe familiei sale greu încercată”, a transmis un apropiat al edilului.

ADVERTISEMENT

Locuitorii sunt de-a dreptul șocați de această veste, în condițiile în care au pierdut doi primari în decurs de doar câteva luni. Fostul edil, Cristinel Lambru, a decedat pe 19 mai 2020, din cauza afecţiunilor medicale multiple de care suferea.

ADVERTISEMENT