Life

Fosta concurentă de la Survivor România, surprinsă alături de fiul Madonnei. S-au distrat până în zori

O fostă vedetă de la Survivor România a dat lovitura. A fost surprinsă petrecând până în zori alături de fiul Madonnei.
26.06.2023 | 08:04
Fosta concurenta de la Survivor Romania surprinsa alaturi de fiul Madonnei Sau distrat pana in zori
O fostă con curentă de la Survivor a petrecut alături de Rocco Ritchie, fiul Madonnei. Sursa foto: colaj Fanatik/ Hepta.ro/ Facebook
ADVERTISEMENT

Una dintre cele mai frumoase foste concurente de la Survivor România a surprins din nou, după ce a fost văzută în compania lui Rocco, fiul pe care Madonna îl are împreună cu Guy Ritchie. S-au distrat împreună până în zori.

Elena Chiriac a fost surprinsă în compania lui Rocco Ritchie, fiul Madonnei

Între 23 și 25 iunie 2023, în București s-a desfășurat Saga Festival, un eveniment la care nu doar că au urcat pe scenă unele dintre cele mai mari vedete alea lumii, dar nici publicul nu a fost unul oarecare.

ADVERTISEMENT

Iar printre celebritățile de la noi care și-au făcut prezența la festival a fost și Elena Chiriac, frumoasa și Faimoasa concurentă de la Survivor România 2022. Căci, de când emisiunea s-a încheiat, tânăra nu prea mai refuză evenimentele mondene.

Dar ea nu s-a distrat singură, nici în compania lui Alex Delea, cu care s-a zvonit de mai multe ori că are o relație și cu care apare adesea în astfel de ocazii, ci chiar cu Rocco, băiatul pe care Madonna și Guy Ritchie îl au împreună.

ADVERTISEMENT

CanCan i-a surprins în mai multe ipostaze, iar cei doi au părut că se înțeleg destul de bine. Nu au fost doar ei doi, ci cu un grup de prieteni, iar concurenta de la Survivor România 2022 a jucat și rolul ghidului prin Capitală.

Îmbrăcată cu un top alb, scurt și fără bretele, asortat cu o pereche de pantaloni scurți mai largi și o cizme cu toc, Elena Chiria i-a condus pe Rocco Ritchie și amicii lor la un restaurant de fițe din București, acolo unde au luat masa și s-au simțit bine unul în compania celuilalt.

ADVERTISEMENT

Ulterior, au apelat la serviciile de ride-sharing și s-au îndreptat spre festival. S-au așezat la coadă și au așteptat să-i vadă live pe unii dintre cei mai renumiți artiști ai timpurilor noastre, iar distracția s-a prelungit până în zori.

Adevărul despre Elena Chiriac și Alex Delea

Dacă Alex Delea vede imaginile cu Rocco Ritchie și Elena Chiriac, ar putea să devină gelos, căci într-un interviu acordat recent nu părea încântat ca tânăra să discute cu alți bărbați. Însă nu ar fi îndreptățit, căci fosta rivală de la Survivor România nu-l vede decât ca pe un prieten.

ADVERTISEMENT

 „În afară de prietenie nu s-a pus problema vreodată de altceva. Îl văd atât de bine într-o prietenie și nu aș da asta pentru nimic în lume. Știu că relațiile vin și trec. Mă refer la relațiile de amor. Dar prieteniile, cred eu, sunt șanse mai mari să rămână. Și de aia mi-l doresc să rămână”, a declarat Elena Chiriac în trecut, în exclusivitate pentru FANATIK. 

ADVERTISEMENT