Life

Fostă concurentă X Factor, de urgență la spital. Ce a pățit Doinița Ioniță

Doinița Ioniță trece prin momente dificile. Fosta concurentă de la X Factor este însărcinată și a ajuns de urgență la spital.
07.10.2021 | 08:24
Fosta concurentă X Factor, de urgență la spital. Ce a pățit Doinița Ioniță
ADVERTISEMENT

Cântăreața Dodo și-a îngrijorat fanii cu ultimele postări. Fosta protejată a lui Costi Ioniță este însărcinată în opt luni și a ajuns de urgență la spital.

Artista nu a dat foarte multe explicații, ci doar a postat un filmuleț și câteva fotografii în care apare cu branula în mână.

ADVERTISEMENT

În urmă cu ceva timp, Dodo a anunțat că s-a despărțit de iubitul ei, Liviu Kevin.

Fostă concurentă X Factor, de urgență la spital. Ce a pățit Doinița Ioniță

Fosta concurentă de la X Factor și-a îngrijorat fanii cu ultima postare. Cântăreața mai are puțin și va deveni mămică, dar a ajuns la spitalul din Râmnicul Sărat. Aceasta a postat mai multe fotografii și un video în care apare cu branula în mână.

Fosta protejată a lui Costi Ioniță nu a dat nicio explicație, chiar dacă fanii i-au trimis mesaje și au întrebat-o ce s-a întâmplat.

ADVERTISEMENT

În ultima perioadă, Dodo nu a mai fost foarte activă pe rețelele de socializare. A găsit totuși timp și a făcut câteva postări în care a arătat hăinuțele pe care le-a luat pentru bebeluș și a declarat că abia așteaptă să devină mămică.

Clipe grele pentru Doinița Ioniță

Pentru cântăreață a fost o perioadă destul de dificilă. S-a despărțit de tatăl copilului ei, chiar dacă era însărcinată. Nimic nu prevestea acest lucru, pentru că în ultima perioadă cei doi postau fotografii din care s-ar fi zis că erau extrem de fericiți împreună.  Anunțul a fost făcut chiar de fostul iubit al artistei.

ADVERTISEMENT

“Care noi trei? Nu suntem nici doi. Vreau să ținem legătura pentru copil, dar ea nu răspunde nici măcar la telefon. Este influențată de mama ei”, spunea Liviu Kevin.

Cântăreața a confirmat despărțirea, mai mult a decis să se întoarcă în orașul său natal, Râmnicul Sărat.

ADVERTISEMENT

Cei doi nu au avut o relație foarte liniștită niciodată. Au fost momente când Liviu Kevin s-a afișat cu alte domnișoare, dar iubita sa spunea că este o glumă.

Fostul iubit al Doiniței Ioniță a declarat mereu că mama artistei a intervenit în relația lor și de aceea au avut o mulțime de neînțelegeri.

ADVERTISEMENT