Life

Fostă deputată, mamă a 55 de copii și cântăreață de muzică religioasă, condamnată la 50 de ani de închisoare. Ce faptă a făcut femeia

O fostă deputată și mamă 55 de copii a primit o sentință de 50 de ani de închisoare. Ce acuzație i s-a adus femeii, care este și cântăreață de muzică religioasă.
14.11.2022 | 09:34
Fosta deputata mama a 55 de copii si cantareata de muzica religioasa condamnata la 50 de ani de inchisoare Ce fapta a facut femeia
Flordelis dos Santos de Souza este mamă a 55 de copii adoptivi. Sursa foto: The Guardian
ADVERTISEMENT

Un caz mai puțin întâlnit s-a întâmplat în Brazilia. O mamă a 55 de copii, cei mai mulți adoptați, fostă deputată și cântăreață de muzică religioasă a fost condamnată la 50 de ani de închisoare și 28 de zile, în urma unei acuzații grave.

O fostă deputată și mamă 55 de copii, condamnată la 50 de ani de închisoare. Ce acuzație i s-a adus femeii

Femeia, pe nume Flordelis dos Santos de Souza, și-ar fi ucis soțul, fiind găsită vinovată de tentativa de otrăvire a lui cu cianură, de cel puțin șase ori și, totodată, ar fi pus la cale moartea bărbatului.

ADVERTISEMENT

Flordelis dos Santos de Souza a încercat să se apere, în fața instanței, avocații precizând că aceasta nu știa că partenerul ei a fost, mai exact, împușcat. Crima a avut loc în 2019.

Cei care au contribuit la omor au fost chiar copiii celor doi soți, fiind la rândul lor condamnați să stea după gratii. Doi dintre fii au primit câte 33 și 7 ani de închisoare, iar o fiică 31 de ani.

ADVERTISEMENT

De asemenea, fiul biologic al Flordelisei dos Santos de Souza a fost închis pentru 12 luni. Cu toții s-au implicat în ajutorarea mamei lor, deoarece femeia era constant abuzată fizic și sexual de către partener, relatează The Guardian.

Un judecător dintre cei care au analizat cazul a ajuns la concluzia că Flordelis dos Santos de Souza a fost, de fapt, autoarea morală a crimei, care după comitere a fost mascată precum un jaf.

ADVERTISEMENT

Flordelis dos Santos de Souza, renumită în Brazilia

Flordelis dos Santos de Souza are acum 61 de ani și este originară din Jacarezinho, favela din Rio. Aici a început să cânte și l-a cunoscut pe soțul său, Do Carmo, cu 16 ani mai tânăr.

Pe parcursul relației, cuplul a înființat o biserică și a impresionat pe toată lumea prin imensa familie creată, mai ales că din cei 55 de copii, cei mai mulți sunt înfiați.

ADVERTISEMENT

Flordelis dos Santos de Souza era un exemplu pentru mamele din Brazilia, iar în 2018 a devenit parlamentar, dar și-a pierdut imunitatea în iunie 2021, așa începând judecata sa pentru omor.

ADVERTISEMENT