Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Fosta glorie a lui Dinamo nu s-a mai abținut după transferul lui Lucas Alves în Vietnam

Lucas Alves va pleca în Vietnam, aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate. Florentin Petre, jucător legendar al lui Dinamo, susţine că e un amatorism al conducerii.
07.02.2024 | 12:37
Fosta glorie a lui Dinamo nu sa mai abtinut dupa transferul lui Lucas Alves in Vietnam
Lucas Alves în Vietnam! Fosta glorie a lui Dinamo nu s-a mai abținut după transferul căpitanului. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dinamo l-a pierdut pe căpitanul Lucas Alves. FANATIK a aflat că fundaşul va pleca în Vietnam, după ce i-a fost achitată clauza minusculă de reziliere de 65.000 de euro. “Câinii” rămân fără jucătorii de bază în plin campionat.

Lucas Alves în Vietnam! Fosta glorie a lui Dinamo nu s-a mai abținut după transferul căpitanului

Fostul jucător legendar al lui Dinamo, Florentin Petre, s-a obţinut cu greu când a venit vorba de transferul lui Alves şi a declarat la FANATIK SUPERLIGA că oficialii “câinilor” au dat dovadă de amatorism:

ADVERTISEMENT

“Probabil de aia a şi venit. Cu o anumită clauză pusă în contract, bani de seminţe. De aia au şi venit, nu s-au gândit nicio secundă la repecusiunile pe care ar putea să le aibă clubul. 

Este o lipsă de organizare, de educaţie în documentaţie. Dacă eu aş lua un jucător, cum l-am luat pe Horşia. Eu vreau să promovez, l-am luat pe un an şi jumătate, dacă vrea să plece o să vedem cum stau lucrurile.

ADVERTISEMENT

“Dacă tot i-ai făcut salariul ăsta, bagă şi o clauză de 400-500.000 de euro”

Dar ai adus un jucător pe un salariu extraordinar de mare pentru o echipă care se află pe ultimul loc… Dacă tot i-ai făcut salariul ăsta, bagă şi o clauză de 400-500.000 de euro. 

Din punctul meu de vedere a fost amatorism, o greşeală de strategie extraordinar de mare. Păi vreţi să vă spun cum erau contractele noastre? Erau cât o carte, îţi lua două săptămâni să le citeşti.

ADVERTISEMENT

Erau numai în favoarea clubului, iar jucătorul de foarte multe ori avea puţine de câştigat. Când îl aduci pe bani mulţi, oferind un contract mare şi clauza de reziliere e atât de mică, e normal să putem spune că a fost amatorism acolo”, a spus Florentin Petre la FANATIK SUPERLIGA.

Lucas Alves a bifat 17 meciuri pentru “câini”

Lucas Alves a avut un salariu lunar de 10.000 de euro la Dinamo şi doar 65.000 de euro clauza de reziliere. Fundaşul brazilian a bifat 17 meciuri pentru “câini” în actuala stagiune.

ADVERTISEMENT

Dinamo a alunecat pe ultimul loc în clasament după trei înfrângeri în primele trei meciuri ale anului 2024. Pentru “câini” urmează o nouă misiune infernală, cu Farul Constanţa.

Lucas Alves în Vietnam! Fosta glorie a lui Dinamo nu s-a mai abținut după transferul căpitanului

ADVERTISEMENT