Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Lucas Alves a fost prezentat oficial în Vietnam! Dinamo și-a luat „adio” de la fostul căpitan. Update Exclusiv

Lucas Alvez a fost prezentat oficial la noua echipă din Vietnam. FANATIK a dezvăluit în exclusivitatea plecarea fundașului de la Dinamo.
07.02.2024 | 16:26
Lucas Alves a fost prezentat oficial in Vietnam Dinamo sia luat adio de la fostul capitan Update Exclusiv
Dinamo a anunțat oficial despărțirea de Lucas Alves. Mutarea a fost dezvăluită în exclusivitate de FANATIK. Foto: Facebook - @Dinamo.
ADVERTISEMENT
07-02-2024
14:24

Dinamo a anunțat despărțirea de Lucas Alves

Dinamo a anunțat oficial despărțirea de brazilianul Lucas Alves. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că fundașul adus în Ștefan cel Mare la începutul sezonului va pleca la Nam Dinh FC, în Vietnam.

În cursul zilei de miercuri, 7 februarie, Dinamo a anunțat despărțirea de Lucas Alves. Tot miercuri, fundașul central a fost prezentat oficial la noua sa echipă. Asiaticii l-au transferat pe Lucas Alves pentru doar 65.000 de euro, clauza de reziliere.

 

07-02-2024
09:45

Lucas Alves a fost prezentat în Vietnam

Miercuri, 7 februarie, transferul lui Lucas Alves în Vietnam, dezvăluit în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA, a fost oficializat. Conducerea clubului Nam Dinh FC a anunțat pe pagina de Facebook că fundașul a semnat contractul cu noua sa echipă.

Mutarea brazilianului a costat-o pe liderul din Vietnam doar 65.000 de euro, fiind clauza de reziliere pe care o avea fotbalistul la Dinamo. Alves a părăsit gruparea din Ștefan cel Mare după doar 6 luni.

Fostul căpitan al “câinilor” a venit liber de contract la formația din SuperLiga, iar în trecut a mai evoluat pentru Luzern, Biel-Bienne, Al-Tai, Al-Nasr, Le Mont, PAS Lamia, Atletico-GO, Ipatinga FC, și VfR Aalen. 

Cota de piață a lui Lucas Alves este de 300.000 de euro, conform celor de la Transfermarkt.

La Dinamo domneşte haosul. Echipa condusă de Kopic a ajuns pe ultimul loc după eşecul cu FC U Craiova, iar acum pierde unul dintre cei mai importanţi jucători, în plin sezon şi înainte de play-out.

Lucas Alves și-a luat la revedere de la colegi! Se transferă în Vietnam

Horia Ivanovici a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că Lucas Alves va pleca în Vietnam. Căpitanul lui Dinamo avea o clauză de reziliere de 65.000 de euro, care a fost achitată şi jucătorul părăseşte corabia în cel mai greu moment:

ADVERTISEMENT

“Aşa cum am anunţat la FANATIK încă de săptămâna trecută, Lucas Alves, căpitanul lui Dinamo, pleacă. Ca să înţelegem ce e acolo. Sunt pe ultimul loc, nu joacă grozav, e plin campionat şi urmează cel mai greu play-out.

Tu nu poţi să îl ţii pe căpitanul echipei când urmează play-out-ul? E haos şi amatorism. Ţineţi-vă tare! Pleacă în Vietnam. Mi se pare incredibil ce se întâmplă. Mi-e simpatic Nicolescu şi are cele mai bune intenţii.

ADVERTISEMENT

“N-ai jucători şi ţie îţi pleacă Lucas Alves în prima ligă din Vietman pentru că i-ai pus clauza 65.000 de euro”

Dar ăsta e amatorism. Cu toată simpatia. Dar trebuie să faci cumva să nu ţi se întâmple asta. Mai sunt şase etape din sezonul regulat. N-ai jucători şi ţie îţi pleacă Lucas Alves în prima ligă din Vietman pentru că i-ai pus clauza 65.000 de euro.

Avea 10.000 de euro salariu la Dinamo. Şi-a luat la revedere de la colegi. El pleacă să joace în Vietnam”, a dezvăluit Horia Ivanovici la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Lamine Ghezali a plecat în Grecia!

Lucas Alves a avut un salariu de 10.000 de euro lunar la Dinamo şi doar 65.000 de euro clauză de reziliere. FANATIK a informat în urmă cu o săptămână că fundaşul şi-a chemat impresarul în România pentru a rezolva mutarea.

“Câinii” l-au cedat în această perioadă şi pe Lamine Ghezali. Atacantul care a pus umărul la promovarea echipei în SuperLiga nu a mai avut aceleaşi evoluţii şi pe prima scenă şi a fost cedat la Levadiakos, în Grecia.

ADVERTISEMENT

Dinamo este într-o situaţie foarte delicată. “Câinii” sunt ultimii din SuperLiga după 3 înfrângeri la rând în 2024. Următorul meci este pe terenul campioanei Farul Constanţa, un nou test foarte greu pentru echipa lui Kopic.

Lucas Alves și-a luat la revedere de la colegi! Căpitanul lui Dinamo pleacă în Vietnam

ADVERTISEMENT