Life

Fosta iubită a lui Mihai Bendeac va prezenta o emisiune la TV: “Este necesară în aceste timpuri încărcate de griji”

Fosta iubită a lui Mihai Bendeac va fi prezentatoarea unei emisiuni TV. Despre cine este vorba și ce declarații a făcut.
21.03.2023 | 15:11
Fosta iubita a lui Mihai Bendeac va prezenta o emisiune la TV Este necesara in aceste timpuri incarcate de griji
Mihai Bendeac și fosta iubită au fost împreună în facultate. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Una dintre fostele iubite ale lui Mihai Bendeac va putea fi revăzută pe micile ecrane. În trecut, ea a mai jucat alături de actor în pelicule de comedie. De această dată, publicul care a îndrăgit-o o va urmări în rolul de prezentatoare TV, căci va modera o emisiune.

Care dintre fostele iubite ale lui Mihai Bendeac va prezenta o emisiune TV

Emisiunea pe care o va prezenta fosta iubită a lui Mihai Bendeac va fi una tot despre amuzament și se difuzează deja pe sticlă de ani buni, ”Gala umorului”. Proiectul este găzduit de 18 sezoane de către actorul Dragoș Huluba, care până în prezent a avut mai multe actrițe colege de platou, ultima fiind Corina Dănilă.

ADVERTISEMENT

În curând, lui Dragoș Huluba i se va alătura Mirela Zeța. “Este necesară în aceste timpuri încărcate de griji”, spune ea despre emisiune. De altfel, colaborarea actriței cu TVR nu este nouă, ci de mai mulți ani s-a format o legătură solidă.

Mirela Zeța și Dragoș Huluba
Mirela Zeța va prezenta cu Dragoș Huluba ”Gala umorului” de pe TVR. Sursa foto: facebook

 

”Există o legătură a mea cu TVR care s-a format în toți acești ani. Cred că o emisiune de umor este necesară în aceste timpuri încărcate de griji. O emisiune care să îi binedispună pe telespectatori, poate chiar să îi facă să râdă, este plusul de care toți avem nevoie”,  a declarat Mirela Zeța, potrivit TVR.

ADVERTISEMENT

Concret, încă din perioada studenției la UNATC, Mirela Zeța a început să interacționeze cu postul de televiziune public. Prima ediție a ”Galei umorului” va fi transmisă vineri, 24 martie 2023, la ora 21:00. Se vor putea vedea, printre altele, o scurtă scenetă din Arhiva de Aur, cu caracter satiric, nedifuzată de peste trei decenii.

”Astfel, ne vom bucura de un monolog comic realizat de Grigore Pop, al cărui protagonist este Dem Rădulescu. Apoi, un scheci din anul 1993, cu Puiu Călinescu şi Mihai Stoenescu, un alt moment foarte bun cu Rodica Popescu Bitănescu şi Rodica Sanda Țuțuianu, după un text de Tudor Mușatescu, precum şi varianta originală a celebrului Cine e Didina?, jucat iniţial undeva la începutul anilor ’80, de Stela Popescu şi Alexandru Arşinel (…)”,  potrivit lui Cosmin Dumitru, producătorul ”Galei umorului”.

ADVERTISEMENT

Cât a durat relația dintre Mihai Bendeac și Mirela Zeța

Mihai Bendeac vorbea la un moment dat despre povestea de dragoste dintre el și Mirela Zeța. Cei doi au avut o relație când studiau la UNATC, fiind în anul doi. Nu a durat foarte mult, dar actorul o descrie precum una superbă și din care a avut ce să învețe.

”Ce vremuri”, își amintește Mihai Bendeac de relația cu Mirela Zeța. Însă, nu au putut rămâne împreună pentru mult timp, deoarece nu aveau aceleași viziuni, ”personalități ce se loveau mereu cap în cap”, a mai deslușit fostul jurat de la iUmor.

ADVERTISEMENT

”Eram în facultate, prin anul doi. Ce vremuri! N-a durat foarte mult, dar a fost superb și am avut multe de învățat de la ea. Nu am fi putut să rămânem împreună, întrucât avem personalități ce se lovesc mereu cap în cap”, spunea Mihai Bendeac în urmă cu mulți ani.

Mirela Zeța este una dintre puținele cuceriri ale lui Mihai Bendeac. Prin brațele sale au mai trecut și: Roxana Vancea, Celia, Sore sau Andreea Popescu. De câțiva ani, poveștile amoroase ale actorului sunt un mister, căci nu s-a mai afișat cu nimeni în spațiul public.

ADVERTISEMENT