Life

Fosta iubită a lui Smiley, la Antena 1! Ce rol va avea vedeta

Fosta parteneră a artistului Smiley a semnat cu postul de televiziune Antena 1. Care este proiectul în care va putea fi urmărită.
31.01.2024 | 18:54
Fosta iubita a lui Smiley la Antena 1 Ce rol va avea vedeta
Fosta parteneră a artistului Smiley a semnat cu postul de televiziune Antena 1. Care este proiectul în care va putea fi urmărită. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fosta iubită a lui Smiley, la Antena 1! Ce rol va avea vedeta, după care juratul de la Vocea României a suferit enorm și chiar a sperat o vreme bună la o împăcare. Povestea lor de dragoste a fost una de lungă durată.

Fosta parteneră a artistului Smiley a semnat cu postul de televiziune Antena 1. Care este proiectul în care va putea fi urmărită

Fosta parteneră a artistului Smiley a semnat cu postul de televiziune Antena 1. Care este proiectul în care va putea fi urmărită frumoasa blondină care este căsătorită, are trei copii și este însărcinată pentru a patra oară.

ADVERTISEMENT

Laura Cosoi, fosta iubită a cântărețului, este în culmea fericirii, deși a depășit cu greu momentele dureroase de la finalul lui 2023 când i-a răpit cea mai dragă ființă. Îndrăgita actriță și-a condus pe ultimul drum mama care suferea de cancer de mai mulți ani.

Acum vedeta a împărtășit cu fanii o veste extraordinară: revine pe micile ecrane într-un serial important, care a ajuns la sezonul al doilea. Artista va juca alături de Răzvan Fodor, Cosmin Natanticu și Liviu Vârciu.

ADVERTISEMENT

Începând cu data de 18 februarie, de la ora 20:00, actrița va putea fi urmărită în Bravo, tată. Frumoasa blondină o interpretează pe Letiția, care din imaginile din social media, pare să fie pasionată de spiritism.

Laura Cosoi joacă în serialul Bravo, tată
Laura Cosoi joacă în serialul Bravo, tată, de la Antena 1. Sursa foto: Facebook. Colaj: Fanatik

Laura Cosoi, revine în televiziune. Joacă în Bravo, tată

Laura Cosoi este încântată că revine în televiziune pentru că îi era dor de un astfel de proiect. Rolul din Bravo, tată este unul care o aduce aproape de mulți actori și vedete cu care a mai jucat de-a lungul carierei sale.

ADVERTISEMENT

„Mi-am dorit foarte mult să revin în proiectele de televiziune, mi-a fost foarte dor, în special, de aparițiile într-un serial și m-am bucurat atunci când am primit invitația de a participa la castingul pentru Bravo, tată!

S-au gândit că mă potrivesc în această formulă.Reîntâlnirea cu ai mei colegi de platou a fost una foarte dragă, pentru că, în mare parte, îi știam pe toți, am mai lucrat împreună și sunt toți oameni tare faini.

ADVERTISEMENT

De cele mai multe ori, zilele de filmare sunt încărcate cu mult umor, râdem destul de mult și în afara momentelor de filmare și mă consider foarte norocoasă că pot să-mi exercit meseria”, a scris Laura Cosoi pe Facebook.

ADVERTISEMENT