Life

Motivul real pentru care Gina Pistol a plecat de la Chefi la Cuțite și Antena 1: ”Anul trecut am realizat”

Gina Pistol a recunoscut motivul real pentru care a plecat de la Chefi la Cuțite și Antena 1. Ce s-a întâmplat în viața vedetei?
31.10.2023 | 14:51
Motivul real pentru care Gina Pistol a plecat de la Chefi la Cutite si Antena 1 Anul trecut am realizat
Motivul real pentru care Gina Pistol a plecat de la Chefi la Cuțite și Antena 1. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gina Pistol a plecat de la Chefi la Cuțite și Antena 1 în urmă cu câteva luni de zile. Nu s-a știut motivul concret, cel puțin până acum, când vedeta a decis să vorbească deschis despre acest subiect.

Motivul real pentru care Gina Pistol a plecat de la Chefi la Cuțite și Antena 1

Gina Pistol este una dintre cele mai apreciate prezentatoare tv din România. Deși avea numeroși fani prin prisma show-ului Chefi la Cuțite pe care îl prezenta, se pare că lucrurile s-au complicat în viața ei.

ADVERTISEMENT

Gina Pistol a anunțat că pleacă de la Chefi la Cuțite și că renunță la televiziune. Ea le povestea atunci fanilor săi că se va concentra pe creșterea fiicei sale. La mijloc însă, s-ar părea că se aflau mai multe lucruri.

Într-un interviu acordat pentru viva.ro, Gina Pistol a spus motivul real pentru care a plecat de la Chefi la Cuțite. Soția lui Smiley spune că anul 2022 a fost extrem de greu pentru ea.

ADVERTISEMENT

Vedeta s-a confruntat cu depresie după ce a născut. Iar acesta avea să fie doar un factor perturbator. A apărut și burnout ”destul de urât”, spune aceasta, dar și sindromul copilului sărac, având în vedere lipsurile din perioada copilăriei sale.

Ce a pățit vedeta anul trecut

Gina Pistol speră că oamenii i-au înțeles decizia. Vedeta a vrut să muncească mult pentru a acoperi lipsurile de când era mică. Nu avea să știe însă cât de multă presiune o să resimtă la final.

ADVERTISEMENT

Era nevoită să se împartă între viața de mamă, dar și cea de prezentatoare la Chefi la Cuțite. Dincolo de asta, vedeta avea de livrat campanii, a avut și COVID, iar anul trecut și-a dat seama cât de fragilă poate fi, de fapt. De aici până la decizia finală a fost un singur pas.

„Anul 2022 a fost foarte, foarte greu pentru mine. (…). Cred că majoritatea oamenilor mă înțeleg. Așa că am pus multă presiune pe mine și la filmări, și cu toate campaniile pe care le aveam de livrat.

ADVERTISEMENT

Ulterior am avut două episoade de COVID care au dat cu mine de toți pereții. Anul trecut am realizat cât de fragili suntem, de fapt. Așadar, am simțit nevoia să pun stop, nevoia să mă ocup puțin de mine și să mă adun.

Așa cum îmi spunea și Andrei, soțul meu: „Noi avem nevoie de tine să fii sănătoasă și la trup, și la minte, și la suflet…. Încă nu am reușit să îmi revin sută la sută, dar încerc să am mai multă grijă de mine”, a povestit Gina Pistol, despre plecarea de la Chefi la Cuțite, pentru viva.ro.

ADVERTISEMENT