Life

Fosta lui Bordea, pe patul de spital! Ce s-a întâmplat cu Livia după divorţul de comediant

Livia, fosta soţie a lui Cătălin Bordea a ajuns pe patul de spital. Bruneta a făcut totul public. Ce s-a întâmplat cu ea după divorţul de comediant.
07.08.2023 | 11:25
Fosta lui Bordea pe patul de spital Ce sa intamplat cu Livia dupa divortul de comediant
Fosta soţie a lui Bordea, pe patul de spital / sursa foto: instagram.com / fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Fosta soţie a lui Cătălin Bordea a ajuns pe patul de spital. Însăşi bruneta a dezvăluit acest lucru printr-o postare făcută pe reţelele de socializare. Livia s-a fotografiat într-o unitate medicală, cu branula în mână.

Livia, fosta soţie a lui Cătălin Bordea, pe patul de spital. Ce s-a întâmplat cu bruneta după divorţul de comediant

Livia Eftimie, fosta soţie a lui Cătălin Bordea şi-a îngrijorat toţi urmăritorii cu ultima postare făcută. Deşi o perioadă a ales să-şi închidă conturile de socializare şi să nu se mai afişeze în spaţiul public, de curând, bruneta a redevenit activă în mediul online.

ADVERTISEMENT

Şi-a redeschis conturile sub un alt nume ce-i drept şi a continuat să îşi ţină fanii la curent cu momente din viaţa sa. La fel cum a făcut şi recent, când s-a postat într-o unitate medicală.

În imagine, Livia stă întinsă pe un pat de spital şi are în mână o branulă. Semn că bruneta a avut nevoie de îngrijiri medicale. Fosta lui Bordea nu a oferit însă prea multe detalii despre starea sa de sănătate.

ADVERTISEMENT

Ce a transmis Livia, fosta lui Cătălin Bordea, de pe patul de spital

Şi-a păstrat însă optimismul, iar la descrierea imaginii cu ea de pe patul de spital, a postat şi un mesaj scurt. „Să aveți o zi!”, a transmis Livia urmăritorilor săi de pe instagram.

După divorţul de Cătălin Bordea, Livia a ales să îşi închidă conturile de socializare şi să se retragă din mediul online. Cel mai probabil a avut nevoie de linişte pentru a se putea obişnui cu schimbările majore din viaţa sa.

ADVERTISEMENT

Recent, bruneta şi-a reactivat paginile sale personale, sub un alt nume. A şters toate pozele pe care le avea împreună cu Cătălin Bordea, semn că vrea să dea uitării cât mai repede trecutul său cu comediantul.

Cătălin Bordea nu a “îngropat” toate amintirile cu Livia

De cealaltă parte, câştigătorul America Express, a rămas şi el activ în spaţiul public şi îşi ţine urmăritorii la curent cu ceea ce se întâmplă în viaţa lui. Spre deosebire de fosta, el încă mai păstrează amintiri ale căsniciei cu Livia.

ADVERTISEMENT

Cătălin Bordea nu şi-a şters încă toate pozele cu fosta soţie de pe conturile de socializare. De altfel, el a fost şi cel care a anunţat despărţirea de Livia, în aceeaşi zi în care au semnat actele de divorţ.

ADVERTISEMENT