Life

Fosta nevastă a lui Andrei Ștefănescu și Vincenzo de la Chefi la cuțite, pas important în relația lor

Antonia, fosta nevastă a lui Andrei Ștefănescu și Vincenzo de la Chefi la cuțite au făcut încă un pas în relația lor.
06.07.2021 | 18:18
Fosta nevasta a lui Andrei Stefanescu si Vincenzo de la Chefi la cutite pas important in relatia lor
Antonia, fosta nevastă a lui Andrei Ștefănescu, este împreună cu Vincenzo de la Chefi la cuțite. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Fosta parteneră a lui Andrei Ștefănescu și Vincenzo Aiello de la Chefi la cuțite au recunoscut că sunt împreună. De curând au făcut un pas important în relația lor.

Frumoasa șatenă și noul ei iubit s-au dus în Italia, acasă la Vincenzo, semn că relația lor este una cât se poate de serioasă. Nu știm încă dacă Vincenzo a prezentat-o pe Antonia familiei sale, însă cu siguranță prietenii apropiați ai acestuia au cunoscut-o deja.

ADVERTISEMENT

Fostul concurent și Antonia au postat câteva imagini din vacanța lor împreună. Cei doi se află într-o comună pitorească aproape de cunoscutul oraș Salerno din provincia Campania.

Fosta soție a lui Andrei Ștefănescu și Vincenzo de la Chefi la cuțite au ”fugit” în Italia

Antonia și-a asumat relația cu Vincenzo și a spus că nu are de ce să se ascundă deoarece nu face rău nimănui. De altfel, cu fostul ei soț, cu care are un copil împreună, a păstrat o relație de amiciție.

ADVERTISEMENT

Cei doi s-au despărțit amiabil și păstrează legătura de dragul copilului. Recent, Antonia a făcut câteva declarații despre relația cu fostul concurent de la Chefi la cuțite.

„Suntem împreună. Nu este vreun secret. Nu ne-am ascuns. Nici nu ne-am “etalat” în online, să spun așa. Suntem discreți”, a spus Antonia pentru spynews.ro.

ADVERTISEMENT
Antonia și Vincenzo Aiello, împreună în Agropoli, Italia. Cei doi petrec momente de vis împreună. Foto: Instastory

Andrei și Antonia au divorțat anul trecut

Andrei de la Alb-Negru și Antonia i-au luat pe toți prin surprindere în anul 2020 când au anunțat că au pus capăt poveștii lor de iubire după 7 ani de relație.

Anunțul despărțirii a fost făcut în mod comun, cei doi postând același text pe pagina fiecăruia de pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Andrei și fosta nevastă au scris atunci că au ales ca divorțul să fie unul silențios, căci niciodată nu au făcut paradă din povestea lor de amor.

Divorțul a fost finalizat în luna septembrie 2020, mai exact. Cei doi s-au înțeles la notar și au ajuns la o opinie comună și în legătură cu ce se va întâmpla cu fiul lor, Ayan.

Cei doi părinți au spus că relația cu fiul lor nu va avea de suferit. Asta s-a văzut recent. Antonia și Andrei au petrecut împreună de ziua băiețelului lor, ca o familie adevărată.

Andrei a spus că Antonia este oricând binevenită în casa lor. Dincolo de orice speculație, cei doi își vor arăta mereu respectul și aprecierea unuia față de celălalt.

 

ADVERTISEMENT