Life

Concubina lui Gică Giurcă, artistul care s-a spânzurat vorbind cu ea, mesaj sfâșietor pe Facebook: „Ne-ai lăsat singure”

Durere mare în Gorj, după ce interpretul de muzică populară s-a spânzurat. Ce mesaj a postat partenera lui în mediul virtual?
18.11.2023 | 11:08
Concubina lui Gica Giurca artistul care sa spanzurat vorbind cu ea mesaj sfasietor pe Facebook Neai lasat singure
Fosta soție a lui Gică Giurcă, mesaj emoționant pe Facebook
ADVERTISEMENT

Prietenii lui Gică Giurcă se roagă pentru o minune de la Dumnezeu după ce artistul s-a spânzurat în timp ce vorbea la telefon cu fosta lui soție. Cântărețul de muzică populară din Gorj, afectat de depresie în urma despărțirii de femeia cu care are două fete, a recurs la acest gest extrem după ce și-a cerut iertare de la toți cei în fața cărora a greșit.

Cântărețul Gică Giurcă s-a spânzurat. Reacția fostei soții

Tragedia a avut loc în satul Iezureni din județul Gorj, în timpul unui apel video cu iubita cu care era de un an împreună. Vecinii au fost cei care au alertat medicii, sunând la 112.

ADVERTISEMENT

Ajuns la fața locului, echipajul de la Serviciul Județean de Ambulanță Gorj l-a resuscitat. Pe urmă, bărbatul de 42 de ani a fost dus la spital, unde se află în continuare în stare gravă la Terapie Intensivă.

Prietenii și apropiații lui Gică Giurcă sunt în stare de șoc, iar acum femeia cu care și-a refăcut viața se roagă să se întoarcă acasă cu bine.

ADVERTISEMENT

Iubita lui Gică (n. red.: și nu soția, așa cum se credea inițial) a postat un mesaj sfâșietor chiar pe pagina unde artistul și-a luat rămas bun de la comunitatea sa. În textul pe care l-a scris, cea cu care interpretul locuia de ceva vreme, precizează că îi mai dă o șansă. A mai spus că fetele lui îl așteaptă viu acasă.

„Ne-ai lăsat singure pe toate trei. Suntem singure pe lume”

Din mesajul pe care l-a scris femeia, se pare că între cei doi existau probleme destul de serioase din moment ce bărbatul a recurs la gestul extrem. Fosta soție e dispus să îl ierte pentru lucrurile cu care i-ar fi greșit, numai să îl știe  bine, în viață.

ADVERTISEMENT

„Scoală-te, sufletul meu, că te iert! Vino acasă lângă mine și copiii tăi. Nu trebuia să faci din astea. Te iertăm oricum. Te-am iertat și până acum, că tu știai că te iert. Ne-ai lăsat singure pe toate trei. Suntem singure pe lume. Fă-te bine. Vino acasă!

Ne mai certăm noi ca în orice familie. Sunt certuri. Nu știu ce te-a determinat să faci acest gest. Dumnezeu e cu tine și te iubește. Noi te știm puternic. Te iubim”, este mesajul extrem de emoționant scris de iubita cântărețului Gică Giurcă.

ADVERTISEMENT