Life

Fosta soție a lui Johnny Depp, încă o lovitură dură. Amber Heard ar putea fi eliminată din Aquaman 2

Amber Heard, fosta parteneră de viață a renumitului actor Johnny Depp, ar putea pierde un proiect foarte important. Foarte mulți oameni nu o mai doresc în producția Aquaman 2.
03.05.2022 | 09:20
Fosta sotie a lui Johnny Depp inca o lovitura dura Amber Heard ar putea fi eliminata din Aquaman 2
Amber Heard ar putea pierde contractul cu Aquaman 2. Jonny Depp o acuză de violență. Sursa foto: today.com
ADVERTISEMENT

Fosta soție a lui Jonny Depp a primit încă o lovitură dură din partea celor care-l susțin pe starul internațional. Fanii actorului au lansat o petiție prin care doresc eliminarea din Aquaman 2 a frumoasei blondine.

Amber Heard ar putea pierde contractul cu Aquaman 2. Johnny Depp o acuză de violență

Amber Heard și Jonny Depp au divorțat în anul 2016, dar nu au ajuns la o înțelegere nici în ziua de azi. Actrița a invocat în fața judecătorilor că a fost supusă la violențe domestice, artistul precizând că a fost lovit la rândul său.

ADVERTISEMENT

În prezent, oamenii au adunat trei milioane de semnături, aceștia dorind ca vedeta să fie eliminată de la filmările producției Aquaman 2, care urmează să aibă premiera în martie 2023.

„Amber Heard l-a abuzat domestic pe de Johnny Depp. În procesul său, Johnny Depp descrie mai multe incidente de abuz domestic pe care le-a suferit din cauza soției sale de atunci, Amber Heard. 

ADVERTISEMENT

Este relatat un incident în care aceasta l-a lovit de două ori în față și altul în care i-a tăiat degetul cu o sticlă, acesta fiind reatașat chirurgical.

De asemenea, Amber Heard a fost arestată în 2009 pentru că a abuzat domestic o fostă parteneră. De la divorțul lui Heard de Johnny Depp, ea a făcut tot posibilul pentru a-l ruina, relatând incidente false în care cel abuzat a fost, de fapt, Johnny Depp.

ADVERTISEMENT

Ea a mințit și a creat relatări false, făcându-l pe el să pară cel care a abuzat-o. Bărbații sunt victimele abuzului domestic, la fel ca și femeile. Acest lucru trebuie recunoscut și trebuie luate măsuri pentru a fi prevenit.

Luați decizia corectă și eliminați-o Amber Heard din Aquaman 2!”, se arată în textul petiției care dorește eliminarea vedetei de pe platourile de filmare, notează Independent. Actrița este cea care o interpretează pe prințesa Mera.

ADVERTISEMENT

Scandalul pornit după divorț l-a făcut pe Jonny Depp să fie exclus din mai multe producții, printre care se numără Pirații din Caraibe. Actorul nu va filma pentru a șase parte a filmului unde l-a interpretat pe Jack Sparrow.

În plus, starul internațional nu mai are contract cu producătorii filmului Fantastic Beasts, care este o continuare a seriei Harry Potter.

ADVERTISEMENT
Tags: