Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Fostul antrenor al Rapidului, șocat de situația echipei lui Dan Șucu: „E de neînțeles ce s-a întâmplat acolo! De neînțeles!”

Ioan Andone a antrenat la Rapid București, iar acum este șocat de situația în care se află clubul finanțat de Dan Șucu în play-off.
15.04.2024 | 08:20
Fostul antrenor al Rapidului socat de situatia echipei lui Dan Sucu E de neinteles ce sa intamplat acolo De neinteles
Fostul antrenor al Rapidului, șocat de situația echipei lui Dan Șucu: „E de neînțeles ce s-a întâmplat acolo! De neînțeles!”. sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Giuleștenii au trei înfrângeri în trei confruntări din play-off, iar situația din SuperLiga l-a șocat pe Ioan Andone. Rapid București a încasat patru goluri de la CFR Cluj, iar evoluția elevilor lui Cristiano Bergodi l-a lăsat mască pe marele antrenor român.

Fostul antrenor al Rapidului, șocat de situația echipei lui Dan Șucu: „E de neînțeles ce s-a întâmplat acolo! De neînțeles!”

Ioan Andone a intrat la FANATIK SUPERLIGA și s-a declarat șocat de situația în care se află Rapid București după trei etape din play-off. Fostul antrenor din Giulești nu înțelege scădarea de formă a giuleștenilor după derby-ul cu FCSB.

ADVERTISEMENT

„Este de neînțeles. Ai 1-0 la Craiova, joci 11 contra 10 și pierzi. Vii după 4-0 cu FCSB, iar FCSB nu a pierdut cu nicio echipă în halul ăsta și după vine CFR Cluj, rănită cu schimbarea de antrenor, și au 4-0 la pauză.

Cred că în campionatul românesc nu au mai fost rezultatele acestea de neînțeles. Aproape aceeași jucători de la Corvinul, nu cred că l-au curățat jucătorii pe Mutu. Cred că se vor lua măsuri drastice în vară, pentru că cel mai ușor era să câștigi Cupa.

ADVERTISEMENT

Nu am înțeles cum au venit nepregătiți la Hunedoara și 10 contra 11 trebuiau să câștige. Nepregătiți mental, meciurile din Cupă sunt dificile. Dacă analizau Corvinul și intrau montați la meci puteau câștiga și 9 contra 11.

Dacă jucătorii au intrat cu gândul că oricum îi bat, mai face Otele o cursă, mai dă Deac o pasă de gol. Vin nepregătiți pentru un asemenea meci”, a spus Andone la FANATIK SUPERLIGA, emisiune live pe FANATIK.RO, de la ora 10:30, în fiecare zi de luni, marți și vineri.

ADVERTISEMENT

Robert Niță, despre situația de la Rapid: „E un șoc la nivel mental”

Robert Niță a vorbit despre situația de la Rapid în SuperLiga, dar și partea de vină a lui Cristiano Bergodi. Specialistul FANATIK spune că atmosfera nu este deloc bună în cadrul lotului după ultimele înfrângeri.

„Atmosfera la Rapid nu poate să fie bună, Horia, după ce pierzi la Craiova. Nu judecăm ultimul meci, e un meci special, vii după eșecul de la Craiova și în minutul 7, acasă, este deja 2-0 pentru adversari. E clar că e un șoc la nivel mental, un blocaj și deja te gândești că dacă scoți un punct din meciul ăla e mare lucru.

ADVERTISEMENT

Nu trebuie analizată evoluția jucătorilor de la Rapid prin prisma ultimului meci. În schimb, pentru evoluția din meciul cu Universitatea Craiova, nu ai nicio scuză. Te-ai mulțumești cu puțin în momentul când ai absolut toate evenimentele meciului în favoarea ta, cazi în halul ăsta când e 1-1, ai un om în plus și 30 de minute ca să mai dai un gol.

Joci foarte bine în prima repriză, dai gol imediat după pauză, adversarul e în cap. Trebuia să intervină și antrenorul, e clar că este și o problemă despre cum a fost gestionat momentul acela de la 1-1. Repet, ai om în plus și 30 de minute să aduci victoria”, a spus Niță.

Rapid player

ADVERTISEMENT
Tags: