Sport

Fostul căpitan al FC U Craiova crede că Nicolo Napoli nu va pleca din Bănie: „Vor ajunge la un numitor comun”

Mihai Dina, fostul căpitan al celor de la FC U Craiova, a oferit un interviu în exclusivitate pentru FANATIK în care a vorbit despre primul sezon din Liga 1 al formației din Bănie și posibila despărțire de Nicolo Napoli.
23.05.2022 | 14:10
Fostul capitan al FC U Craiova crede ca Nicolo Napoli nu va pleca din Banie Vor ajunge la un numitor comun
Fostul căpitan al FC U Craiova crede că Nicolo Napoli nu va pleca din Bănie: „Vor ajunge la un numitor comun”. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Nicolo Napoli a încheiat sezonul 2021 – 2022 pe poziția a patra din play-out-ul din Casa Pariurilor Liga 1, cu FC U Craiova 1948. Mihai Dina, fostul jucător al formației finanțate de Adrian Mititelu, a vorbit în exclusivitate pentru FANATIK despre evoluțiile echipei din campionat și posibila despărțire a oltenilor de tehnicianul italian.

FC U Craiova 1948 nu i-a dezamăgit pe olteni în Liga 1: „Lucrurile nu au mers foarte bine de la început”

Nou-promovata FC U Craiova 1948 s-a ridicat la nivelul așteptărilor în primul sezon de la revenirea formației din Bănie în Casa Pariurilor Liga 1. Fost căpitan al „alb-albaștrilor”, Mihai Dina a declarat în exclusivitate pentru FANATIK că echipa a avut rezultate bune în a doua parte a sezonului sub conducerea lui Nicolo Napoli, antrenor pe care îl vede pe banca oltenilor și în următoarea ediție a campionatului.

ADVERTISEMENT

Mihai Dina este unul dintre jucătorii emblematici ai formației finanțate de Adrian Mititelu, echipă pentru care a evoluat prima dată în perioada anilor 2005-2011. Acesta s-a întors la formația din Bănie în 2017 și i-a ajutat pe olteni să promoveze din Liga a 4-a.

mihai dina
Mihai Dina împreună cu Florin Costea la FC U Craiova 1948

Cum ți s-a părut sezonul celor de la FC U Craiova din Casa Pariurilor Liga 1?

-Un sezon bun, cu un final foarte bun. În prima parte au fost foarte mulți jucători noi și lucrurile nu au mers foarte bine de la început. La începutul campionatului am fost dezamăgit, dar într-un final și-au revenit. Înfrângerea cu Sepsi nu a fost frustrantă, pentru că există diferențe între cele două echipe în acest moment.

ADVERTISEMENT

Aveai așteptări mai mari de la echipă?

-E greu să îți faci planuri că o să fie în primele cinci echipe ale campionatului de la primul sezon în Liga 1. Mi-aș fi dorit să fie mai sus în clasament, dar nu aveam așteptări mai mari de la FC U Craiova. Este greu să formezi o echipă într-un singur an.

Play-off-ul este un obiectiv realizabil pentru FC U Craiova în sezonul următor?

-Cu siguranță în sezonul viitor vor ajunge în play-off. Cu echipa pe care o are acum și câțiva jucători aduși în vară o să fie în primele echipe ale campionatului. Nu cred că e nevoie să schimbe foarte mulți jucători, eu nu aș schimba mulți fotbaliști.

ADVERTISEMENT

„Nicolo Napoli nu a avut niciodată probleme cu Adrian Mititelu, se înțeleg foarte bine”

Numirea lui Nicolo Napoli a fost de bun augur pentru FC U Craiova 1948?

-Aducerea lui Nicolo Napoli a fost o mișcare bună pentru FC U Craiova. Au câștigat multe meciuri și s-au ridicat în clasament cu el pe banca tehnică. El știe echipa, orașul și tot ce se întâmplă în Craiova și consider că a fost o alegere bună a conducerii.

Crezi că va continua la FC U Craiova 1948?

-Eu cred că va continua la FC U Craiova, pentru că a avut rezultate la echipă. Cu siguranță, acesta va discuta cu Adrian Mititelu și vor ajunge la un numitor comun, pentru prelungirea contractului. Nicolo Napoli nu a avut niciodată probleme cu Adrian Mititelu, se înțeleg foarte bine. Merită să fie pe bancă și în sezonul viitor, e de apreciat ce s-a întâmplat în a doua parte la FC U Craiova.

ADVERTISEMENT

Nicolo Napoli a venit într-un moment greu la FC U Craiova, iar cu el echipa a câștigat multe puncte cu el pe bancă. Nu mai contează ce a fost în trecut, ci doar ce se va întâmpla în sezonul viitor. În sezonul următor, Nicolo Napoli ar trebui să o califice pe FC U Craiova în play-off.

ADVERTISEMENT