Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Fostul fotbalist de la FCSB a comentat scandalul din Giuleşti: “Nu mai vreau să văd o torţă pe stadion! Daniel Niculae a riscat foarte mult!”

Fostul fotbalist de la FCSB a vorbit despre scandalul din Giulești care îl implică și pe Daniel Niculae. Florin Gardoș susține că ar trebui interzise neapărat torțele pe stadioane.
16.03.2024 | 10:04
Fostul fotbalist de la FCSB a comentat scandalul din Giulesti Nu mai vreau sa vad o torta pe stadion Daniel Niculae a riscat foarte mult
Florin Gardoș, despre scandalul din Giulești. Sursa Foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Fostul fotbalist de la FCSB a explicat că torțele nu au niciun rost pe stadioane. Totodată, Florin Gardoș este de părere că Daniel Niculae a făcut o mare greșeală, în cazul în care se adeverește implicarea sa în scandalul din Giulești.

Fostul fotbalist de la FCSB a comentat scandalul din Giuleşti

Nici în cariera de jucător, dar nici acum ca spectator, Florin Gardoș nu vede ca torțele să aibă vreun beneficiu, ba chiar a dat câteva exemple contradictorii în care suporterii pot să-și încurce propria echipă.

ADVERTISEMENT

La FANATIK SUPERLIGA, fostul fotbalist de la FCSB susține că înțelege implicarea conducătorilor în acțiunile ultrașilor, pentru că fără aceștia stadioanele ar pierde, poate, și un număr important de fani.

“Eu ca fotbalist nu am înțeles niciodată rolul torțelor, dar nici ca spectator nu am înțeles acest lucru. S-a întâmplat și acum la Rapid cu FCSB. Rapid avut un atac și a fost oprit din cauza unei torțe. Nu văd ce serviciu face echipei o torță în teren. 

ADVERTISEMENT

Dacă vă aduceți aminte finala cupei Dinamo – Steaua de la Brașov, din 2011. Avea Dinamo un contraatac periculos și chiar pe piciorul lui Torje a bubuit. A fost întrerupt meciul. Nu au niciun sens. 

Pe partea cealaltă înțeleg. Ca și conducător de club venit din fotbal, din galerie, trebuie să le faci pe plac suporterilor. Mereu am zis că voi cei care ați jucat la Rapid înainte sunteți mult mai pătimași decât alții. La voi e altceva. 

ADVERTISEMENT

Fotbalul românesc fără ultrași nu ar avea niciun farmec, iar asta e clar. Înțeleg și ideea asta de a-i ajuta cu coregrafii, cu bani, deplasări și așa mai departe. Mi se pare perfect normal”, a spus Florin Gardoș, la FANATIK SUPERLIGA.

“Nu mai vreau să văd o torţă pe stadion! Daniel Niculae a riscat foarte mult!”

Cu toate acestea, fostul fotbalist de la FCSB crede că în cazul torțelor Daniel Niculae a acționat riscant. Florin Gardoș speră ca după scandalul din Giulești, torțele, petardele și altele de acest fel să fie cu adevărat interzise.

ADVERTISEMENT

“Dacă se va dovedi că i-a ajutat, cred că Daniel Niculae s-a expus aiurea. Ești președinte de club și să te implici în chestii d-astea și să vorbești la telefon mi se pare foarte riscant. 

Un exemplu care trebuia dat. Sper să fie doar o întâmplare să fie Rapidul. Eu m-aș bucura să se ducă la fiecare echipă și să nu îi mai lase cu torțe pe stadion. Să nu mai văd o torță pe stadion.

În rest, nu am nicio problemă cu nimic, desigur și fără petarde și alte lucruri de genul. Chiar e frumos să ai coregrafii”, a mai spus fostul jucător de la FCSB, la FANATIK SUPERLIGA.

“NU SUNT DE ACORD CU TORȚELE!” Florin Gardoș, DISCURS VIRULENT

ADVERTISEMENT