Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Va fi afectat Rapidul în play-off de scandalul uriaş din Giuleşti: “Artificiile lui Gigi Becali au ajuns până la urmă la şinele de tren”

Scandalul uriaș din Giulești izbucnit în startul play-off-ului le poate afecta parcursul celor de la Rapid, iar Horia Ivanovici a comentat în stilul caracteristic situația.
15.03.2024 | 15:16
Va fi afectat Rapidul in playoff de scandalul urias din Giulesti Artificiile lui Gigi Becali au ajuns pana la urma la sinele de tren
Va fi afectat Rapidul în play-off de scandalul uriaş din Giuleşti: "Artificiile lui Gigi Becali au ajuns până la urmă la şinele de tren". sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Horia Ivanovici a analizat situația din lotul lui Cristiano Bergodi înaintea întâlnirii dintre Rapid București și Farul Constanța. Directorul FANATIK este de părere că giuleștenii pot suferi și din punct de vedere sportiv după scandalul izbucnit în Giulești.

Va fi afectat Rapidul în play-off de scandalul uriaş din Giuleşti: “Artificiile lui Gigi Becali au ajuns până la urmă la şinele de tren”

Scandalul de la Rapid București s-ar putea transforma într-un avantaj pentru rivalele din SuperLiga, dacă Cristiano Bergodi nu gestionează bine situația. Horia Ivanovici a vorbit despre cum le-ar putea afecta giuleștenilor parcursul din play-off.

ADVERTISEMENT

„Artificiile lui Gigi Becali au ajuns la șinele de tren și au ajuns fix înainte de play-off. Este un scandal care din punct de vedere sportiv vine mânușă contracandidatelor, mai ales FCSB-ului. Din punct de vedere al atmosferei pare un avantaj pentru FCSB, CFR și hai să spunem Universitatea Craiova.

Poate să fie și reversul situației în care să se mobilizeze băieții și să se unească, cum face familia la Rapid la greu. Să tragă și mai tare, să tragă echipa și pentru suporteri. Eu ca jucător sau antrenor aș da un mesaj public și aș spune că meciul cu Farul îl jucăm și pentru suporteri, vinovați sau nevinovați sunt ai noștri.

ADVERTISEMENT

Nu trebuie să uităm cum ne susțin, sunt familia noastră și meciul ăsta îl jucăm cu sufletul și dacă vom învinge această victorie trebuie să o dedicăm lui Bocciu și suporterilor. Nu este o situație care să fie ok și cred că va afecta acest scandal”, a spus Horia Ivanovici la FANATIK SUPERLIGA, emisiune în direct de la ora 10:30, în fiecare zi de luni, marți și vineri, doar pe FANATIK.RO.

Dezvăluiri în scandalul din Giulești: „Mi se pare nedrept pentru ce înseamnă imaginea clubului Rapid”

„Citesc de pe FANATIK în felul următor: «Un dosar în care procurorii anchetează constituirea unui grup infracțional organizat la care au aderat mai multe persoane și care avea drept scop introducerea și folosirea materialelor pirotehnice în stadioanele de fotbal în timpul meciurilor, tulburarea ordinii și liniștii publice prin violențe asupra bunurilor și distrugerea suprafeței de joc prin folosirea materialelor pirotehnice».

ADVERTISEMENT

Nu văd aici cuvântul arme, nu văd aici cuvântul muniție, nu văd cuvântul care înseamnă gravitate, potențiale condamnări, nu văd încălcarea regimului armelor și munițiilor. S-au găsit ulterior la unii dintre suporteri și bineînțeles că fiecare trebuie să răspundă pentru faptele sale.

Acest dosar deschis în anul 2023 a fost deschis în primul rând pentru introducerea și folosirea materialelor pirotehnice în incinta stadioanelor de fotbal. Dacă acest este axul central, acuzația principală a dosarului tot ce s-a întâmplat începând de ieri nu doar că mi se pare exagerat, mi se pare nedrept pentru ce înseamnă imaginea clubului Rapid și galeria Rapidului”, a adăugat Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT

Horia Ivanovici, DISCURS MANIFEST: “E NEDREPT pentru GALERIA Rapidului!” | Dosar penal in Giulesti

Tags: