News

Fostul iubit al Iuliei, mama sinucigașă din Timișoara, scrisoare cutremurătoare. Cui a mulțumit bărbatul în mod special. „Pentru creșterea copiilor, clătite și gogoși cu dulceață”

Bărbatul cu care mama sinucigașă din Timișoara a avut o relație a reacționat pentru prima oară de la tragedie. Într-o scrisoare publică, Marcel a ținut să mulțumească mai multor persoane care i-au fost alături.
08.05.2022 | 14:12
Fostul iubit al Iuliei mama sinucigasa din Timisoara scrisoare cutremuratoare Cui a multumit barbatul in mod special Pentru cresterea copiilor clatite si gogosi cu dulceata
Fostul iubit al Iuliei a avut o primă reacție publică după tragedie Foto: Observator
ADVERTISEMENT

Iulia începuse relaţia cu Marcel înainte de divorţ, iar de curând se despărţise de el pentru a se împăca cu Alex, tatăl copiilor săi.

Fostul iubit al Iuliei, mama sinucigașă din Timișoara, scrisoare cutremurătoare

Bărbatul a ales să-și facă cunoscut punctul de vedere într-o scrisoare publică în ziua în care Iulia și cei doi copii au fost conduși pe ultimul drum.

ADVERTISEMENT

„Vreau să mulţumesc familiei lui Alex, în special mamei lui. Prezenţa mea se datorează ei.

Vreau să mulţumesc familiei Iuliei, în special mamei ei pentru tot ajutorul pe care mi l-a oferit în creşterea copiilor, clătite, gogoşi cu dulceaţă, ore, zile, săptămâni din viaţa ei. 

Familiei mele.

Iulia a fost un om minunat, o mamă extraordinară, un devotament şi o implicare în creşterea copiilor inimaginabile, o mamă cum doar mamele înţeleg.

ADVERTISEMENT

Îi mulţumesc pentru toate clipele minunate petrecute împreună.

Mulţumesc tuturor care au venit şi am plâns împreună, Ciprian H, Alex I, Emil, Sebastian M, Sabin, nu am loc să îi numesc pe toţi.

Veniţi să ne rugăm pentru sufletele lor, să plângeţi împreună cu mine, cu cei prezenţi, să îi conducem.

ADVERTISEMENT

Sunt atât de trist, îi văd cum se joacă, cum sar… îi aud cum cântă şi zâmbesc. Vă mulţumesc tuturor”, a scris bărbatul în scrisoarea citată de Observator.

Iulia Billi și-a luat viața în data de 3 mai aruncându-se de pe un bloc de 10 etaje din Timişoara, împreună cu cei doi copii ai săi. Femeia şi băieţelul de aproape 3 ani au murit pe loc, în timp ce fetiţa a mai trăit doar câteva minute după sosirea salvatorilor.

ADVERTISEMENT